torsdag 7. mai 2015

Sebra vegglampe

Sebra vegglampe

Kjøp Sebra hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Grå vegglampe fra Sebra. Lampen leveres med en grå stoffledning.


Sebra vegglampe

Passer fint med hyller, seng og de andre interiørdetaljene fra Sebra. Kan brukes over sengen på barnerommet eller som leselampe i stuen eller ved skrivebordet. Lyspære følger ikke med. Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig. Sebra er moderne og nytenkende design kombinert med gamle håndverksformer som hekling og strikking.


Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design. Lekker lampe fra Sebra i et flott design. Metall vegglampe i lys grå fra danske Sebra.


Sebra vegglampe

Minimalistisk design med matt finish gjør at lampen passer like godt på kontoret eller stuen som på barnerommet. Vegglampe - Sebra vintage rose. Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet. Ved at du fortsetter å bruke siden. Du finner også andre Belysning produkter fra sebra hos Lekmer.


Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Møbler, belysning og gardiner. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Sebra vegglampe i metall, vintage rose På lager kr. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få masse inspirasjon i hverdagshøyde, gode tilbud og tips til hyggelige og morsomme åndehuller i din hverdag.


Sammenlign tilbud fra Sebra. Sebra er upartåede hovdyrarter i hesteslekten, Equus, i hestefamilien. Størrelsen varierer fra ponni til liten hest. Pelsen har gråhvit bunnfarge og mørke tverrstriper. Sebraen har en skulderhøyde på 125–1centimeter, og den har ståman og kurumpe.


Den forekommer på stepper, savanner, buskmark og i halvørken. På IKEA finner du mange forskjellige vegglamper, enten du trenger leselys over sengen eller mer lys i stua. Se hele utvalger av vegglamper på IKEA. Rosa vegglampe fra Sebra , som er en kjempefin leselampe ved siden av barnets seng.


Den gir et godt leselys hvis det skal leses historier eller synges nattasang. Sebra er egentlig et paraplynavn for tre nålevende arter i hestefamilien. Disse relativt store pattedyra er kjent for sin stripete pels. Tidligere ble artene gjerne beskrevet i en rekke underarter, men ny kunnskap om disse dyra har endret på dette.


I dag er det derfor bare bergsebra som beskrives i to distinkte underarter. Sebra Interiør har i mere end år designet kvalitetsmøbler, -tekstiler, -legetøj og -accessories til børn, deres værelser og omgivelser. Det kan være vanskelig å finne fine, enkle og ikke alt for dominerende lamper til barnerommet. Det har designstaben hos Sebra Interiør gjort noe med.


De har skapt en serie av vakre metallamper i de mest utsøkte farger. Den kan enkelt justeres og vinkles i forskjellige retninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg