torsdag 28. mai 2015

Iittala vannglass

Iittala vannglass

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Iittala Kopper - Best pris i Norge! Gode priser og rask levering!


Iittala vannglass

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren og funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin.


De kommer i 2-pack og fins også som hvitvins- og rødvinsglass. Timeless design since. Vanlig pris: kr 2300. Special Price kr 1725.


Iittala vannglass

Vannglass eller drikkeglass er nok de vanligste glassene som er å finne på våre bord. Hos Bakeren og Kokken har vi samlet et stort og vakkert sortiment av vannglass. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Her finner du vannglass fra flere forskjellige varemerker.


Om du leter etter vannglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Kjøp på nett og få rask.


Her er det bare å spane gjennom og finne de glassene som er perfekte for deg og ditt hushold. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Det tynne glasset i klokken og stramme formen gjør at vannglasset passer inn på ethvert dekket bor enten du dekker til fest på 17. Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass, champagneglass, rødvinsglass, hvitvinsglass, whiskyglass - blant varer. Fabrikken produserte en rekke ulike former for glassverk. Dette finner vi igjen i flere av deres vaser, glass, skåler og serviser.


Iittala vannglass

Essence Drikkeglass cl. Serien består av to karafler og seks glass i ulike. Esken inneholder glass. Les tester og omtaler før du kjøper. Vannglassene minner om vinglass i utformingen, men kan også brukes utenfor selskapsbordet.


Serien har alle vesentlige glass for bordet for servering av alle sorters viner. Glasset er mangesidig og kan brukes både for hverdagslige og festlige anledninger. Disse drikkeglass som kommer i 4-pack er mangesidige, perfekte som vannglass eller hvorfor ikke til smoothies, brus, juice, øl og til hverdagsvinen. Design er til for mennesker.


Kunsten å nyte hverdagen er en enkel luksus i menneskers liv, så god design begynner med en dypere forståelse av menneskelige behov. Kastehelmi vannglass pk blank. Viser til (av produkter) H.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg