fredag 27. mars 2015

Somfy varmelampe

Somfy varmelampe

Vi finner de beste løsningene for deg. Restaurant, hotell og caféprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Se våre forskjellige buffesystemer, samt alt av tilbehør du behøver!


Denne modellen er enda spesielt egnet baldakin, siden den har en kontroll fra Somfy. Markedet for terrassevarmere er blant de mest kompliserte og uoversiktlige du kan bevege deg inn i. Forbrukerrådet viser deg vei i den infrarøde jungelen. Våre terrassevarmere er en effektiv og fleksibel varmekilde som varmer opp deg selv og ikke luften med en varmefølelse som ligger nær opp til solvarme. Bromic varmelamper er kjent over hele verdens som en varmelampe av svært høy kvalitet.


Med stor varmespredning, kvalitetskonstruksjon og eksklusive utseende er det en svært attraktiv varmelampe. Bromic heating bruker de flotteste og sterkeste materialene noe som også gir et sterkere og bedre produkt, men til en høyere pris. Forleng utekveldene med flere timer – og sommeren med flere uker! Somfy Telis modulis rTs: Den første fjernkontrollen med et tommelhjul som du bruker til å stille inn lysstyrken eller varme-effekten med høy presisjon. Du kan stille inn nøyaktig riktig posisjon.


Enkel og sikker varmelampe med stor effekt. Krever ingen annen installasjon enn å sette i kontakten. Stillegående modell som avgir verken smuss eller sot, og som kan brukes i all slags vær. Det gjør derfor godt på terrasser, balkonger, under markisser, ved pakking stasjoner, verksteder etc.


Denne model er endda særlig velegnet under markiser, da den har en styring fra Somfy. Løs fjernbetjening kan dog tilkøbes. Beeztees infrarød varmelampe PAR3 175.


Varmelampen kan reguleres i styrke. Søker du etter terrassevarmer til best pris? Besøk vår prissammenligningstjeneste og finn terrassevarmer som passer ditt uteområde til en pris som passer ditt.


På slike terrassemarkiser utsettes ikke duken for støv, pollen, regn og evt. Palladio har ellers et robust og pent design. Dette gir økt levetid for duken.


Velg mellom konstruksjonsfarger og over 1duker. Valgfri side for motor ( Somfy RTS eller IO). Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!


Markiser defineres i kategorien solskjerming, men den gir vel så mye ly for en god gammeldags, norsk regnskur. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Flere tips om solskjerming her.


For at blive klogere på lige præcis dine drømme om uderummet indsamler vi cookies, så vi kan give dig den bedste oplevelse i vores virtuelle univers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg