mandag 23. mars 2015

Blå puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. For eksempel skaper fargerike puter en varm, innbydende og koselig atmosfære. Et annet tips er å sikre at det er en sammenheng mellom fargenyansene, stoffet og utseendet på putene.


Pynteputer er moderne og “in” - De setter prikken over i-en i interiøret!

Se utvalget av lekre pynteputer av topp kvalitet og utseende. Montauk Lean er laget av slitesterk, gjenvinnbar og holdbar kunstrotting. Møblene er tilgjengelig med blå , hvite og grå puter , velg din favoritt! Putene har avtagbare trekk som kan vaskes på finvask, 30°.


De er også fine å pynte opp me uansett om du har dem i sofaen, lenestolen eller senga. Vi har puter i et stort utvalg farger og mønstre, og med detaljer som dusker og knapper. Velg en pute som gir god støtte til hode og nakke.

Det er viktig at puten ikke er for høy slik at du strekker nakken, ei heller for lav slik at nakken bøyes. Vi har både dunputer, fiberputer, helseputer, hotellputer og allergivennlige puter. IKEA - SANELA, Putetrekk, mørk blå , Bomullsfløyel gir en dyp farge og er myk å ta på. Glidelåsen gjør det enkelt å ta av trekket.


Passer til puter 50xcm. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Montauk utemøblene er laget av håndflettet, børstet kunstrotting - hvilket gir møblene et eksklusivt og solid preg. Materialet er 1 gjenvinnbart og av meget god kvalitet. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor.


Handle trygt på jotex. Alle Blå Grønn Flerfarget Grå Lilla Rød Hvit Gul Brun Rosa Sort Beige Oransje Vi har et rikelig sortiment med pynteputer. Den herlige følelsen av å svinge fram og tilbake i en hammock en varm sommerkveld er vanskelig å slå, spesielt om man gjør det sammen med sin aller kjæreste.


Bekvemmeligheten er viktig og det er der putene kommer inn i bildet. Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger.

Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningsstil. Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. For å kunne nyte din uteplass fullt ut i sommer, så er siiteputer til hagemøblene nesten en nødvendighet.


En stol, benk, hammock eller sofa blir enda mer bekvem med et par puter. Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme. Puter i alle farger og mønstre.


Mange av putene kommer som tre for to tilbud. Nye puter til hagemøblene er en enkel og rimelig løsning hvis du trenger litt oppfrisking i hagen. De mange fargene og mønstrene gjør det mulig å skape akkurat den stilen du ønsker.


Uansett om uttrykket skal være klassisk med svarte, stilfulle hageputer eller moderne og energisk med fargede hageputer, finner du det hos JYSK. På Trademax finnes det puter til hagemøbler til alle ulike behov og preferanser. Hageputer skaper ikke bare behageligere stunder på uteplassen, de tilfører også et personlig og hjemmekoselig inntrykk. Ved å kjøpe puter til dine hagemøbler kommer du å kunne nyte sommeren på balkongen, altanen eller i hagen på en helt annen måte.


Vi syr dine nye puter , eller kun putetrekk, etter dine behov. Du vil få en oppdatert pris for hver pute du legger til din ordre. Melert gardin i dyp blå farge. Gardinen har en tidløs design som kan brukes året rundt. Den finnes tilgjengelig i flere farger, slik at du kan velge akkurat den fargen som passer inn i ditt hjem.


Dekorativ på både stue og soverom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg