mandag 2. mars 2015

Bloomingville teppe

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Kjøp dine favoritter hos Ellos nå! Fine tepper til gode priser. Markedets største utvalg av håndlagde tepper.


Bloomingville teppe

Opptil rabatt - Gjør et kupp! Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bli den første som omtaler. Materiale: 1 bomull.


Farge: off white, grå. Gi meg beskjed når varen er på lager. Du vil få en e-post når produktet er. Teppe rundt i jute Ø1cm. Det passer både i soverommet og i stuen.


Bloomingville teppe

Gratis levering verden over! Nordisk Design på sitt beste. Variert produkt-lineup. Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk, og bør derfor gjøres med omhu.


Et fint teppe får raskt et tomt og kaldt rom til å se lunt og koselig ut. Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også herlig å gå på, og har en lyddempende effekt. Møblene gir boligen et ekslusivt designløft uten å ruinere deg - en kombinasjon som har falt i smak og skapt stor suksess for designbrandet. Ta en kikk på deres fantastiske univers med alt fra puter til lekre spisebord og stoler. I tillegg til de deilige fargene, gir den runde formen et mykt og avslappet uttrykk.


OBS kan forekomme forsinkelser! Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Ta kontakt for nærmere info.


Laget av myk, koselig bomull – Motiv på dyreparktema. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Se etter gulvteppe stue på ikea. Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen? Et godt tips er å kjøpe antisklimatte til å ha under teppene dine. Med sklibeskyttelse unngår du ulykker på glatte gulv i hjemmet.


Bloomingville teppe

Get ready for a new wonderful MINI universe of AW19! Myker opp uttrykket i et hvert rom, enten på barnerommet eller i stua. Uansett om du kjøper ett eller flere produkter piffer de enkelt opp et barnerom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg