onsdag 4. mars 2015

Dansk møbler design

Dansk møbler design

Bestill de nye kvalitets-møblene dine fra Bolia på nett eller finn din nærmeste butikk. Alle designmøblene våre oser av eksklusivitet og er bærekraftige fra innsiden og ut. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design , fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV- møbler. Vår designtjeneste hjelper også kundene våre å skape et personlig hjem, enten hjemme hos dem eller i butikken.


Hos auksjonshuset Lauritz. Alle våre Danske Møbler er holdt I en vakker , ren og enkel Skandinavisk design linje. Hvis du for eksempel ser på vår sofa ‘Orlando’ – med denne sofaen får du et høy kvalitets Dansk møbel – hvor både stil , design og varighet varer en livstid.


De store klassikere har i dag fått selskap av en rekke nåtidens designere, som har høstet stor anerkjennelse for deres design. Landet har lang tradisjon for design og produksjon av møbler - en tradisjon danskene er bevisst på og stolt av. Svært mange offentlige bygg i Danmark er innredet utelukkende med møbler laget av danske designere, og i nær sagt alle danske hjem finnes et dansk designprodukt. Nils Larsen og Øystein Holm-Olsen-Larholm.


Bøger om dansk møbeldesign. Da danske møbler blev moderne, Per H. Den store danske møbelguide, Per H. Design møbler med sjæl. I Nyt i bo finder du det bedste inden for dansk design.


Hvis du sætter pris på kvalitet og godt håndværk, er nyt i bo lige noget for dig. Dansk Moebler. Møblene er i dansk design og man finner blant annet klassiske klappbord med en moderne twist, eller for eksempel sofabord i retrostil.


Vår design er laget for de kresne og de som vet hva de vil ha og hvordan de vil ha det. Tilgjengelig på flere millioner måter, og på den spesielle måten som passer nettopp deg. Du kan velge modell, størrelse, overflate, farge og materiale og kombinere dem for å gi designene våre din identitet. Enten du allerede er en hyppig bruker av dansk design , eller først nå er i ferd med å få øynene opp for klærne til våre naboer, så er vi sikre på at du finner noe som faller i smak her i vår nettbutikk. Dansk design - enkelhet, komfort, stil og funksjon!


Dansk møbler design

Vi har et hav av fine modeller du kan velge mellom. Og har du lyst til å utfordre deg selv og din egen kreativitet, kan du også skreddersy din helt egne sofa i vårt design selv-univers. Baderom i gjennomtenkt dansk design og komplett funksjonalitet.


Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle løsninger.


Dansk møbler design

Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg