mandag 16. mars 2015

Orkidepotte

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Mester Grønn har en egen orkidepotte som er perfekt for å tilfredsstille orkidéens behov. Dette gjør at orkidèen vil trives ekstra godt. Stilfull og enkel orkidepotte i glass med hvitt fargebelegg.


Denne potten bør vaskes for hån tåler ikke maskinvask.

Vi har rask levering og du kan også hente i butikk. Epifyttiske orkideer (de som vokser oppe i trekronene) trives i gjennomsiktige potter slik at røttene får lys. Disse pottene er fine når du skal potte om orkideene. Registrer deg som kunde her.


Potten gir orkidéene optimale. Klassiske og pene orkidepotter. Fås i hvit, frostet eller klart glass.


Garden Living AS et lite staudegartneri som er spesialisert innen stauder, urter, løker og kvalitets hageutstyr.

Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker. LEKKER ORKIDEPOTTE I GLASS, LAVENDEL, X CM. Den selvvannende orkidepotten gir optimale vekstbetingelser for orkideer. Ved hjelp av en nylonveke i bunnen av potten suger planten til seg den vannmengden den trenger.


Grunnen til at orkideer ofte har gjennomsiktige plastpotter er ganske riktig at røttene vil ha lys. I naturen vokser de ofte i sprekker e. Urtepottene er selvvannende gjennom en nylontråd plassert under jorden. Ved hjælp af en nylonvæge i bunden af potten suger planten selv den mængde vand op, den skal bruge. Fremstillet i glaseret fajance. Orkidepotten måler cm.


Blomsterpotte til innebruk i fargen hvit. Passer flott til orkide. Størrelse Dx Hcm. Søker du noe rått og rustisk, som samtidig er lett i. Vanlig pris: kr 4900. Special Price kr 4215.


Inneplanter hører naturlig hjemme i flotte blomsterpotter.

Hos oss finner du mange varianter som passer til både plantene dine og innredningen ellers. Eva Solo selvvannende orkidepotte 17cm. Perfect Home setter pris på sine vertinner. Som takk for at du inviterer til en interiørvisning kan du derfor få gode fordeler.


Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg