torsdag 26. mars 2015

Hammershøi kahler

Hammershøi kahler

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Hammershøi kahler

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Kjennetegnet for Svend Hammershøis design er de kraftige profileringene og tydelige rillene som faktisk går igjen i hele hans produksjon. Hammershøi -bordserviset er oppkalt etter kunstneren Svend Hammershøi. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie.


En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Se vores store udvalg, og find dit favorit stel her. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din.


Hammershøi kahler

Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Dekk til en herlig julefrokost eller bruk tallerkenen til dessert. Dette blir en stor hit under juletreet! Kan brukes til varm og kald drikke Rommer cl Str Ø7.


Les tester og omtaler før du kjøper. Kähler Nobili Fyrfadsstage. I dag føres traditionen for smukt forarbejdet kunstkeramik videre af de fremmeste eksponenter for nutidigt dansk design - heriblandt Louise Campbell, Cecilie Manz og Jeanette List Amstrup. Serien er løftet litt fra bordet slik at keramikken fremstår stabilt og med en lett svevende eleganse. Hendes design er inspireret af både botaniske og delikate, afvigende kompositioner.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Carl blev den, som var ansvarlig for at skabe keramik, og hans bror Herman stod for at udvikle kakkelovne. Håndvask anbefales for å bevare motivet lenger.


Designet ble opprettet i samarbeid med den talentfulle kunstneren Rikke Jacobsen. Vakker og klassisk julmotiv bryter mot den hvite bakgrunnen av lys. Det fine kruset finnes også i fire andre vakre nyanser: klassisk hvit, moderne marmorgrå, dus himmelblå og fargerik korallrød. De dekorative riller er inspireret af den verdenskendte kunstner Svend Hammershøis værker. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Hammershøi kahler

Veldig god service “Superrask levering og service av høyeste klasse. Vi kommer til å være deres faste kunde og vil anbefale deg til alle vi kjenner. Søstrene Pettersen As Vi bruker.


NOK 17-VÅRT NYHETSBREV. Det tror trendforsker Louise Byg Kongsholm. Skifter de ut farger ofte, så det går inflasjon i dem, kan det bli kortvarige bølger som Omaggio, sier Kongsholm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg