torsdag 12. mars 2015

Harmoni maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.


Se mer og kontakt oss her!

Opp til rabatt - Bestill nå! Kjøp på nett eller i butikk. Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet. Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk. Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat.


Blandes i alle farger. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling.

Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Lekker til lune grå, beige. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male.


Vi synes det er så gøy å se alt som blir lagt ut. Slik tar du gode interiørbilder med mobilen. En gulaktig gråhvit tone. Beste Pris-Garanti - Få opp til. Helt kurant maling til en OK pris.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Beckers har bred kunskap om farger og maling. Her finner du tips om maling av høyeste kvalitet for maling til innendørs og utendørs. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Din malingsekspert på nett!


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller Lisbeth Larsen.


Den supermatte overflaten gjør at fargen ikke blir så overveldende og prangende, særlig om du skal male et helt rom, mener Cecilie Molvær Jørgensen.

Julekampanje Få det fint til jul. Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere. Med Flutex 2S får du en pen, helmatt og. Harmoni Hotel Batami Batam Island.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg