tirsdag 3. mars 2015

Pax håndkletørker

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Aktuelle kampanjer Interiør! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser Med Handlesmart!


Pax håndkletørker

Veggfestene kan justeres i høyden, og er vendbare slik at tilkobling kan skje på høyre eller venstre side. Finn laveste nettpris her. Tørker håndklær raskt og effektivt. Ideell også for småvask, luer og votter osv.


Håndkletørker kombitype Grid fra Pax. Blankpolert syrefast rustfritt stål. Montering av produkt må utføres av fagmann. Denne håndkletørkeren må kombineres med elpatron eller radiatorventil, eller begge deler etter ønske.


Pax håndkletørker

Er du på utkikk etter en håndkletørker i stilrent nordisk design? Her hos BilligVVS har vi et utvalg av håndkletørkere fra markedets førende produsenter. Salsa har et tidløst utseende med lett bøyde rør. Den er laget av rustfritt stål, noe som gjør den til en prisgunstig og funksjonell. De kommer i ulike utførelser som ribbevegg, svingbare armer eller plassbesparede loddrette håndkletørkere.


Flere av Pax -håndkletørkerne er med Momento-timer som gir deg varme håndklær til samme tid hver dag og reduserer energiforbruket. PAX TRer en serie driftssikre håndkletørkere med lavt energiforbruk og klassisk design. Leveres med m ledning med plutt. Rørkonstruksjon i stål med krom finish, veggfeste i kompositmaterial.


Pax håndkletørker

Nyt luksusen med varme håndklær! En håndkletørker gir en herlig følelse og blir et nytt spennende designelement i baderommet. Sammenlign pris med oss! Elektrisk håndkletørker. Limbo måler kun 5x140cm, noe som gjør at den passer nesten overalt.


Mambo er en håndkletørker med runde og lett bøyde rør. VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet. PAX TRer en serie driftssikre håndkletørkere med lavt energiforbruk og klassisk design. Strømtilkoblingen gjøres enten med plugg til et ordinært strømuttak, eller med fast (skjult) installasjon. Søk etter pax håndkletørker på Kelkoo.


Pax håndkletørker

Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Vi har gratis frakt og rask levering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg