mandag 16. mars 2015

Herregård terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Herregård Terrassebeis oljebasert er en løsemiddelbasert beis beregnet til utendørs bruk på terrasser og hagemøbler av impregnert treverk. Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp.


Herregård terrassebeis

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis , Gulv,. HERREGÅRD OLJEBASERT TERRASSEBEIS BASE C 2. Gir en flott dybde og glød til treverket. Kan brukes ned til grader og. Testvinnende terrassebeis basert på de beste alkyder.


Kan også brukes på møbler utendørs av furu og gran. Vanntynnet terrassebeis med holdbarhet i opptil år. Tilsvarende Jotun produkt: Trebitt Terrassebeis.


I følge Gjøco skal Herregård terrassebeis påføres hvert 3. Slik ser den ut etter bare måneder… Foto: John Steffensen. Gjøco Herregård terrassebeis lover tre års vedlikeholdsintervall og at ett strøk er nok. Produktet skal endatil være en såkalt testvinner. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Den leveres i tre ulike baser, som kan brekkes til ønsket farge. Behandling av nye terrasser: Nye, impregnerte terrassebord må tørke før behandling. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall.


Herregård terrassebeis

Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Eksklusiv matt overflate med dypde og glød. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som er enkel å vedlikeholde. Halvert tørketid mot tradisjonell vanntynnet beis.


Kan tåle regn etter timer avhengig av temperatur. Gir flott dybde og glød til treverket. Carboline Norge AS har som målsetning å levere kvalitetsprodukter for korrosjons-beskyttelse, tankbelegg og brannbeskyttende produkter over hele verden, basert på. Vi ble anbefalt å bruke oljebasert siden vi skulle beise helt nytt treverk. Ikke smør for tykt på.


Herregård terrassebeis

Den største feilen folk gjør når de beiser, er at de legger for tykt lag, slik at beisen danner en film på utsiden av treverket. Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene. Den kan brekkes i de aller fleste farger, så her er det opp til deg hvilken farge du ønsker. TREBITT Terrassebeis i ny, forbedret utgave. Beste trebeskyttelse!


Enkel i bruk, kan brukes ned til 0. Meget slitesterk og værbestandig Terrassebeis. Den har god penetrerende og vannavisende effekt som beskytter treverket godt. Jotun, som er produsent av Trebitts terrassebeis , mener Hyttemagasinets testmetode er mangelfull og at den delvis ikke er i tråd med produsentens anbefalinger: Hyttemagasinet har påført to strøk av Trebitt – Jotun presiserer at bruksanvisningen anbefaler bare ett strøk, og at overskytende beis må tørkes bort relativt fort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg