tirsdag 24. mars 2015

Beige sengeteppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Sjekk ut sengeteppe beige.

Kjøp sengeteppe hos trademax. Shopping på sitt beste! Alltid lave priser og et stort utvalg! Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Sengeteppet er vattert og ekstra mykt.


Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Kan brukes som sengeteppe for en dobbeltseng, eller som et stort pledd. Stort utvalg sengetepper til enkeltseng og dobbeltseng.

Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Nydelig sengeteppe i eksklusiv bomullskvalitet fra det norske merket LG Interiør. Oppdater med et sengeteppe fra Linea slik at soverommet blir mer hjemmekoselig og lunt. Velg blant steinvasket, fløyelsmateriale blant mange andre ting.


Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft! Her finner du et utvalg sengetepper, både fra våre internasjonale merkevarer og Bellas Hus kolleksjon. Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Alle Grå Grønn Hvit Oransje Lilla Blå Flerfarget Sort Beige Fersken 2. HC Classic sengeteppe. Kommer med et nydelig og dekorativt mønster som passer til de fleste interiørstiler.


Match gjerne med Lucca hotell-putevar i 70x100cm. Kan vaskes i maskin på 30°. Shirley sengeteppe sand ( beige ) Med sengeteppet Shirley fra Himla skaper du raskt og enkelt en innbydende seng og et trivelig soverom.


Shirley er laget i strukturvevd bomull som steinvasket for å få en mer rustikk look. Finn sengeteppe beige. Skap en gjennomført stil på soverommet med dette lekre sengeteppet i 1 bomull.

Vakre sengetepper og pledd til enkelt- og dobbeltsenger i farger og materialer som passer til enhver smak og stil får du hos bonprix. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt.


Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg