mandag 2. mars 2015

Penselrens

Spesialutviklet for rengjøring og mykgjøring av pensler og malervektøy, og fungerer på alle typer maling. Løser de fleste malingstyper. Holder penselen myk lenger. Unngå sprut i øynene. I tilfelle sprut i øynene, skylles det grundig med mye rent vann.


Bruksanvisning Tørk av mest mulig maling fra verktøyet.

Hell en passende mengde i et kar og gni penselen godt inn. Perfekt for å rense pensler rene for rester av gel og akryl. Desinfiserer og bevarer penselen. Penselrens (Brush Cleaner) 100ml. Bruk en neglevipe til å tørke av penselen.


Den kan også lufttørke. Butinox penselrens er et effektivt rengjøringsmiddel som løser de fleste malingstyper. Ved bruk av penselrens holder penselene dine lengre, og du slipper å kjøpe.


Meget effektiv for fjerning av alkyd- og oljemaling fra pensler.

En penselrens som rengjør malerverktøy på en skånsom måte. For enhver kunstner Våre verdier er: God Service, Rask Levering, Kvalitetsprodukter og Kunden i fokus Vi leverer kunst og hobbyutstyr i god. Fungerer på både olje og vanntynnbare malinger.


Effektivt rengjøringsmiddel for alle typer malerverktøy. Rene pensler betyr alt når du skal male. Det finnes også en penselrens som heter Mykejens som er veldig effektiv.


Flaskene har sprutetut, men det er bare å gi blaffen i den og heller helle det i et syltetøyglass. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vanlig pris 4kr Beckers luktfri penselrens 5ml.


Spesielt egnet til å fjerne maling fra pensler. Kan brukes på maleverktøy som er brukt til alle typer vann- og oljebasert maling. Vandbaseret penselrens. Anvendes til rensning og rengøring af pensler og maleruller samt til sprøjteværktøj m. Fjerner også olie, fedt, tjære m. Fornyer malerkoster og fjerner problemflekker.


Myke-Jens løser opp gamle størknede malerpensler og ruller. Kan også brukes som flekkfjerner på klær og møbler. God til fjerning av lim, for eksempel på bilvindu (klistermerker osv.) Egner seg godt til avfetting og rengjøring av maskindeler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg