tirsdag 17. mars 2015

Sengekapper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her!

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Sengekapper - Alltid mange varianter. Her finner du flust av sengekapper til soverommet ditt.


Med en sengekappe på sengen blir inntrykket mykere og koseligere. Handle trygt på jotex.

Stilrene sengekapper i slitesterk og kraftig kanvas, 1 bomull. Stoffet holder seg godt og har en flott tekstur, som bidrar til å gjøre sengen til et elegant. Skandinavias største online tilbud!


For å komplimentere DUX sengen tilbyr vi det fineste utvalget av sengekapper og kanttrekk. Dersom du ønsker å kle sengen din med et kanttrekk, kan du velge mellom et ferdig sydd kanttrekk med strech i bomull eller kanttrekket Zip som er tilgjengelig i en rekke forskjellige tekstiler. DUX tilbyr sengekapper og kanttrekk i flere forskjellige modeller. Slisse på midten og markerte hjørner. En vakker sengegavl og tilhørende kappe gjør sengen til et vakkert møbel i seg selv.


Våre dyktige håndverkere skreddersyr gavler og kapper etter dine ønsker. Velg designet du liker best, størrelsen som passer rommet og fargen som skaper stemningen du ønsker deg. Køb nemt online hos ellos. Find de nyeste trends indenfor boligindretning og pift lejligheden op med nye og farverige boligtekstiler fra de mest populære brands. Mira sengekappe fås i et bredt utvalg farger og kvaliteter og passer finest i kombinasjon med våre Elysee, Burton eller Meridien sengegavler.


Bemz sengekapper fås i en rekke størrelser som passer til så godt som alle senger fra IKEA – for ikke å nevne masser av andre sengemerker. Alle produkter stiler.

Vi fant dessverre ingen resultater med de filtrene du har valgt. Juster filtrene for å se flere. Gir sengen ett stilrent utseende uten folder. Velg mellom hvitt, svart eller beige. Laken og sengekapper.


Forny soverommet med enkle, stilfulle grep. Sengegavler og sengekapper gjør underverker! I forbindelse med Black Week gir vi deg opptil rabatt på lagerførte sengegavler og sengekapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg