mandag 16. mars 2015

Blå rullegardin

Blå rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Alle UNIG rullegardinene blir skreddersydd etter dine mål, slik at de passer perfekt til. Finn alle VELUX rullegardin range her. Smarte og praktiske rullegardiner.


Blå rullegardin

Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Stort utvalg av alle typer gardiner.


Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming. IKEA - TRETUR, Lystett rullegardin , lys blå , Av hensyn til barns sikkerhet har ikke rullegardinen noen snorer. De lystette gardinene har et belegg som stenger alt lys ute. Dekksiden er avtakbar.


Blå rullegardin

Veggbeslag er inkludert. Melert gardin i dyp blå farge. Den finnes tilgjengelig i flere farger, slik at du kan velge akkurat den fargen som passer inn i ditt hjem. Dekorativ på både stue og soverom! Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Gardiner fra Ellos til bra priser. Handle enkelt online hos Ellos. Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg!


Blå rullegardin med mønster fra Debels Skylight-serie. Et enkelt og stilfuldt gardin, som kan tilpasses de fleste rum i din bolig. Hvorfor skal jeg vælge et rullegardin ? Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin.


Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk. Ofte er det at foretrække, hvis gardinet bruges i et opholdsrum. Velg blant alle våre gardiner her.


I et soverum er det derimod mere hensigtsmæssigt, at der er mørkt. Mange nøjes med at købe et rullegardin med mørkt stof. Det er alt andet lige den billigste løsning og fungerer for de fleste. Alle Blå Grå Grønn Flerfarget Hvit Rosa Brun Beige Lilla Rød Vi har stort utvalg av ferdigsydde gardiner. Våre gardiner er sesongens flotteste.


Blå rullegardin

Brug menuen ude til venstre og de forskellige sorteringsmuligheder, f. Bestill på nett eller hent i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg