tirsdag 31. mars 2015

Male vinduskarmer

Det første du må gjøre når du skal male dører og vinduskarmer , er å klargjøre overflaten som skal males. Det innebærer at du må se etter om noe må repareres, slik som å sparkle hull, sprekker eller hakk. Du må sparkle der det trengs, og etterpå pusser du det glatt med sandpapir. Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male inne.


Male vinduskarmer

Male vinduskarmer For å unngå at det kommer maling på glasset i vinduet kan du fukte avispapir i varmt vann å sette det på vinduet. Tips og råd om hvordan du maler vindu innvendig. This feature is not available right now.


Please try again later. Vinduskarmer , taklist, fotlist og gulv maskeres. Rull kun to bord av gangen med panelrull.


Begge varianter fungerer, men om du tar av vinduet og har et egnet bord å legge det på, kommer du best til overalt. Om du ikke tar av vinduene, bør du male de høyeste materialene først, da er det lettere å komme inntil med pensel etterpå. Begynn innerst og mal deg utover mot kantene. Her var det snakk om å male innvendig vinduskarmer og jeg ser ikke helt problemet med å bruke en vannfortynnet maling som f. Du er på nytt ganske upressis!


Fremgangsmåten for å male utendørs vinduskarmer og dører er nesten den samme som for innendørs vinduskarmer og dører. Den eneste forskjellen er at når du maler utendørs vinduskarmer og dører, så bør du overlappe glasset med noen få millimeter. Det vil forhindre at det kommer inn fuktighet. Bruk av kitt kan forårsake sprekker. Malermester Jens Petter viser deg her hvordan du maler de utvendige vinduskarmene riktig.


Har du planer om å male vinduskarmene dine? Les også: Slik maler du huset utvendig. Vask godt og fjern all løs maling, puss eller børst godt slik at den nye malingen sitter godt på den gamle. Bestill hotell i Male By. Se bilder, les kundeomtale og book!


Reserver ditt Hotell i Male online. Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Forside Tapet, farge og maling Male vinduer og tak på bad ByggeBolig.


Male vinduskarmer

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Dette temaet har sikkert vært oppe tusen ganger før, men jeg prøver meg allikevel. Vi har gamle karmer med gammel maling, og har brukt mye tid på pusse karmene ne har vasket med salmiakk, og lagt heftgrunn på de stedene treverket ble synlig etter pussingen. Undersøk vinduene før du begynner for å se om de må kittes eller om holder å male dem.


Om det gamle kittet løsner lett må du ta det bort og kitte vinduene på nytt. Skrap forsiktig bort gammel farge og kitt som sitter løst. Børst de skrapede overflatene med stålbørsten, men pass på så du ikke riper opp vindusruten.


Hvilken farge er finest på vinduskarmer og lister eventuelt. Skal male stua i en lyslys farge. Denne typen maling bør du male vinduer med.


Så et smart triks når det kommer til å male vinduskarmer. Når du skal male vinduene,. Bruk ei tynn plate plast(f.eks et lokk fra en isboks), skjær til en trekant, og bruk det til å holde mellom når du maler karmen. Du flytter bare denne med deg når du maler, så slipper du også styret med å fjerne maskeringstape i etterkant.


Male vinduskarmer

Er listene malt fra før, holder det kanskje med ett strøk dersom fargen ikke skal endres. Fjern maskeringstapen før siste strøk har tørket. Vi skal male lister og vinduskarmer i eggehvit. Men før vi maler må de mattes ned.


De er lakkert, nemlig. Og holder det å bruke sandpapir før første strøk med grunning, eller bør man pusse også mellom strøkene? Men hvor grovt sandpapir bruker vi?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg