mandag 2. mars 2015

Bello kjøkken

Skreddersy ditt norskproduserte kvalitetskjøkken med års garanti i dag! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

Et prisgunstig tradisjonskjøkken. Modellen kan fås med vitrinedør uten sprosser med glassvalg, klart glass er. Vitrinedør med sprosser og glassvalg. Leveres med skrog i hvit melamin.


Puerto Rico og vurdert til av på TripAdvisor. Det er et klassisk og stilrent kjøkken med små, røffe detaljer. Bello er svanemerket.


En plassrik kjøkken -øy med romslig sittebenk og rettveggs-montert innredning som gjør kjøkkenet sosialt og funksjonelt.

Topp kvalitet - men til grisepriser! Den butikken er stengt (konkurs) innen mnd - sann mine ord. RÅFLOTT butikk og masse plass, og rååflotte kontorer i 2. NIBU fører et stort utvalg av modeller som gir deg de beste forutsetningene for å finne den løsningen som passer best til ditt kjøkken. Fleksibelt og praktisk tilbehør som avrennerbrett, skjærefjel, skylleskål med mer gjør arbeidet ved vasken mer effektivt. Er det noe du lurer på kan du bare ta kontakt.


Vi har lang erfaring som leverandør av kjøkken og kan gi deg mange gode referansar på kjøkken frå. Les gjesteomtaler og book overnattingsstedet med kjøkken som passer perfekt for. Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier.


Torget Til salgs Hage, oppussing og hus Kjøkkeninnredning. Her kan du finne og laste ned bilder av de forskjellige kjøkken - og vaskeromsseriene våre. Tekstilserien består av løpere, tallerkendemper og kuvertbrikke. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch.


Hjertelig velkommen til Montebello Camping. Som ligger ved Fredsriket Morokulien på den svensk-norske grensen, midt i Skandinavia og innfallsporten til Europa.

Vi er superfornøyde med både service og kjøkken på Norema. Var et 20år gammelt norema kjøkken som stod i leiligheten vi akkurat har kjøpt. Det hadde en del skader, men så egentlig rimelig bra ut etter 20års bruk i utleieleilighet. Vi ville bare ha en annen løsning så nå er alt kastet ut.


Venter på nytt, som skal komme og uker. Den kremhvite fargen gir kjøkkenet en. Skap et hyggelig kjøkken som inviterer til gode matopplevelser og hygge.


En ryddig men delikat kjøkkenbenk er et fint utgangspunkt for å lage god mat og skape hygge. Bestem deg for de tingene du ønsker skal stå fremme og legg resten i skuffer og skap. I første etasje finner du et velutstyrt kjøkken (bl.a. med kjøleskap, fryseboks, vannkoker og kaffemaskin) med tilknyttet spisestue og en stor stue med sofaer og åpen peis.


Det er også et spillerom med stor flatskjerms-tv, dvd-spiller og Playstation.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg