tirsdag 17. mars 2015

Delta stol

Kjøp stilige designede Stoler. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Delta stol

Delta finnes i ulike modellvarianter. Det som utgjør forskjellen mellom Deltavariantene, er om stolen har svingunderstell eller fire ben, og om den har en polstret armlen eller ikke. H:1B:D:Avbildet i Classic hud.


Leveres i Classic fargene: Hvit. Uten at stolen har mistet sin identitet har den siden den gang gått fra en til seks modellvarianter med ulike uttrykk. Vedlikehold:Se vårt vedlikeholdsprogram.


Delta stol

Nett stol med inspirasjon fra 50-tallet, men i moderne, spenstige linjer. Treverk med detaljert fingerskjøting i armlenet gir det lille ekstra. Vi organiserer ansatte i offentlig tjenesteyting på tvers av fagområder og yrkesgrupper – de menneskene som. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Fint utformede trevanger.


Kan leveres i lav, standard og large utgave. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.


Delta stol

Trukket i et grått fåreskinn med hvitoljet eik understell. Stolen kan leveres i en rekke utførelser. Dette er en tidløs klassiker med kjempe god sittekomfort.


Når du velger stol kan du godt være litt egoistisk. I tillegg til at stolen skal være god å sitte i, skal den også være pen å se på. Hos Bohus har vi stoler i forskjellige stiler - og du kan også skreddersy de fleste stolene ved å velge blant flere farger, mønstre og understell. DELTA EKSTREM er en kraftig elevstol i polypropylenplast med lang levetid og en imponerende elastisitet i skallet. Standard skallfarge er sort, rød og grå.


Delta stol

Alle farger har struktur overflate og er gjennomfarget. Hvilestolen er laget av materialer av beste kvalitet som gir en fantastisk sittekomfort. Vår populäraste stol ! Det spännande designen står danska Dan Form för. Den har med sina snygga linjer blivit lite av er favorit på Folkhemmet. Finns i svart och vitt.


Naturfärgad vävd sits i rottingsnöre. Stommen finns även i svart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg