fredag 20. mars 2015

Male panel

På nettsiden jordanvethvordan. Der kan man også se hvordan man går fram for å male panel med et godt resultat. Hvis det er et nytt panel på veggen, er det viktig at det får tørke lenge før det males.


Panel er ett av de underlagene som krever meget gode, og ikke minst riktige produkter for at du skal få et bra resultat, understreker eksperten. Gode tips når du skal male tak.

Forarbeidet er viktig for å få ett bra resultat. Vask flatene og velg riktig grunning. Matte vegger er vakre på en egen måte. Med stort hell vil jeg si. Lyset som faller på en slik vegg faller mykt og får meg til å tenke på råsilke, sanddyner og ferskenskall.


Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male inne. Januar, februar og mars er derfor gunstige måneder å male , fordi treverket og inneluften da er på sitt tørreste.

Maler du i denne perioden reduserer du sjansen for skjemmende krympesprekker etterpå. Treverk utvider og trekker seg sammen avhengig av årstiden. For å minimere striper pga krymping er vinterhalvåret gunstig tidspunkt for å male eller beise panel. Vi viser deg hvordan du gjør det.


I huset jeg har kjøpt har furupanelet blitt lakkert for ca år siden. I min mening har denne blitt noe slitt. Snakket med en maler og han mente at det ville holde å male det to ganger og at det ikke vil være behov for å bruke kvistlakk. Hvordan male gulnet trepanel inne. Denne bruksanvisningen gjelder for gulnet panel.


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Grunnen til dette er at furupanel har et lavere fuktinnhold enn granpanel. Vi anbefaler alltid at fuktinnhold måles før maling - Ideelt fuktinnhold er.

Da bør de males med samme matte glansgrad som taket. I oljemaling beregnet for gulvet er det often en glansgrad på hele 80. Ottos tips: Gjennomgang av hvordan du stegvis går frem for å male tidligere malt panel.


Du trenger ikke male hele veggen, men sørg for at du ikke stopper midt i en lengde eller i prosessen, for eksempel før du drar over med fordriveren. Mal panel når det er kaldt ute. Ifølge malermester Terje Ringdal blir resultatet av panelmaling best om temperaturen er lav. Fuktighetsnivået kommer til å forandre seg fra dag til dag. Det er best å male når det er kaldt ute, og kunstig oppvarming inne.


Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Halvor viser deg hvordan male panel med riktig maling til rett plass! Panelveggene trenger en maling spesielt tilpasset underlagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg