torsdag 19. mars 2015

Fargerike puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Trenger soverommet litt forandring? Frisk opp med et par fargerike putetrekk. Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt.

Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. Og det beste er at det er så enkelt å endre stilen i stua eller soverommet, kun ved hjelp av farger eller mønster på putene. Det bugner av puter i ulike fasonger, farger og strukturer, så her vil man alltid finne noe man liker.


Vi viser deg hvordan du kan mikse og matche puter på fire forskjellige måter. Fargerike Hjelle er en fargehandel som ligger i Fjord`n Senter i Eikelandsosen. Her finner du det man trenger til ditt oppussingsprosjekt. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Vi har også et rikt utvalg av pynteputetrekk.

Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. For eksempel skaper fargerike puter en varm, innbydende og koselig atmosfære. Et annet tips er å sikre at det er en sammenheng mellom fargenyansene, stoffet og utseendet på putene.


Velg en pute som gir god støtte til hode og nakke. Det er viktig at puten ikke er for høy slik at du strekker nakken, ei heller for lav slik at nakken bøyes. Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil.


Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. De er kjent for sine fargerike puter i Ikat-tekstiler vevd i Sentral Asia av håndfarget silke- og bomullstråd. Hver eneste pute er håndsydd med en lekker bomulls-rolour. Hos oss bugner det av fargerike puter med flotte eksotiske mønster.


Fyll på med masse puter , de trenger ikke å matche, sett sammen de kuleste plantene du finner i fargerike potter, sett frem flere småbor de trenger ikke ha samme form eller materialer. LIVINGs Salon- puter er inspirert av den dekadente stemningen i franske salonger. En knippe herlige og fargerike overskuddstekstiler fra motebransjen har blitt sydd om til en eklektisk kolleksjon puter som kun kommer i et begrenset opplag. Behagelig og forførende vakkert er det å være hjemme!


Og det er nettopp denne deilige følelsen vi i Fargerike hjelper til med å skape. Kunsten å gjøre hus til hjem krever kunnskap om hva som passer sammen og hvilke farger som gir en avslappende atmosfære. Nye puter en den letteste måten å få litt forandring på, og en enkel måte å få inn litt farger.

Har du også dilla på puter ? Veggen kan man også gi bort i gave og dette er fra Halvor. Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme. Puter i alle farger og mønstre.


Mange av putene kommer som tre for to tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg