onsdag 11. mars 2015

Kay bojesen figurer

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det er særligt tydeligt hos hans elskede gardere og trædyr, som i årevis har fyldt børneværelser med smil og sendt drømme på langfart.


I dag er hans elskede trefigurer kjent over hele verden!

Han ble verdensberømt med de lekne tredyrene som apen, flodhesten og lundefuglen. Han var i stand til å gi liv til tre, og han ble verdenskjent for å lage treleketøy som hadde sjel og humor. Alfred er utført i røykt eik, og ubehandlet eik. Med sitt stilsikre uttrykk passer Alfred inn i et hvert moderne hjem, på både barnerom og voksenrom! Du får altid hurtig og billig levering.


Du kender nok Bojesens abe med gavtyveansigtet og de krogede hænder og fødder smukt formgivet i træ. It is made of teak and limba wood.

Levering op til hverdage. His playful wooden toys all have a soul, a glimmer in the eye, a sense of humour and are a loved design classic around the world. Hans mest kjente figurer er apekatten, flodhesten og de flotte sangfuglene i alle fantasiens farger. Kay Bojesens officielle website. Han arbeidet ufortrødent med å tegne, det han selv kalte, smilende linjer.


Det tæller både velkendte, nordiske dyr som børnene kender fra deres hverdag og de mere eksotiske dyr som flodheste, elefanter og zebraer. Vakre håndverk som passer like bra både som leketøy og trendy innredningsdetaljer. København på Gentofte Amtssygehus.


Oscar (kunstmaler), Aage (børnelæge), Kay og Thyra (gifter sig med en arkitekt). Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Finn laveste nettpris her.


Gi en gave som varer hele livet. Material: Teak og limba. Når vi arbeider med elskede designklassikere følger vi en designarv som krever integritet i hvert steg.


Det innebærer at vi har et tydelig fokus på å bruke holdbart produsert tre når vi utvikler våre aper.

Apen er laget av teak fra pantasjer. En liten fyr med en stor personlighet, som er blitt et ikon på gaven fra en helt spesiell person. Han så seg selv som håndverker, ikke designer.


Objektene skulle ikke tegnes – de skulle formes, bearbeides og fremfor alt fungere. Bojesen visste veldig godt at bruksobjekt kom av behov, ikke estetikk. En gaveide til en flyvende start på livet til dåben eller til fødselsdagen, studenten, jubilæum eller.


Den er limited edition og sælges ikke i Danmark men, så vidt jeg ve kun i Islan England og Sverige, hvor den er udsolgt. Fuglen er helt ny, og den originale kasse medfølger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg