onsdag 18. mars 2015

Finn glass hadeland

Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Solgt stk champagne glass H solgt 4. H=Høyde fra bunn til topp.

D=Utvendig diameter drikkekant topp. Hadeland , Maihaugen. Det er ingen skader på noen av delene - ser nye ut. Meget pene glass som er lite brukt og kun vasket opp for hånden. Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss!


Følg gjerne på FB, Insta og gabel. En blomstervase, to lysestaker for lange lys, et askebeger og en lysestake for t-lys. Her vises avfotograferte glass i tillegg til omriss av de ulike servisenes modeller.


For samlere er en slik presentasjon uvurderlig da det levner lite tvil om hvilken modell det faktisk er.

Styrken til denne katalogen er at det ikke bare er øyegodteri, men glass man faktisk finner på brukten eller i sitt eget hjem. Glass og porselen er gjennomskinnelige materialer som egner seg svært godt i samspill med lys, enten som lampe, lysekrone eller integrert i annen utsmykking. I tillegg kan man bestemme seg om man har lyst å samle på glass fra spesielle designere. Mitt favorittglass er Severin av Severin Brørby. Om du leter etter hvitvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt. Hansen og Maud Gjeruldsen Bugge. Produksjon av emballasje og husholdningsartikler av glass. Besøkssenteret er åpent hele uken og her kan du komme å titte på historiske produkter, besøke den koselige cafeen og handle servise, bestikk, glass osv.


Les tester og omtaler før du kjøper. Siden den gang har det blitt produsert mer enn millioner glass noe som har ført til at Norgesglass har blitt et begrep og et fellesnavn for de fleste typer av oppbevaringsglass. Det er noe helt eget å ta rundt, løfte opp og holde i et glass i seriene Finn , Tangen og Marie. Tinnet som ofte kalles det myke sølvet er blitt en populær gave og bruksgjenstand. De kommer i et bredt utvalgt av størrelser, farger og dekor, og du kan se dem alle utstilt i vårt Showroom for belysning i Glasshytta!


Vi trekker en vinner verdens fineste julegave, blant våre medlemmer i Kundeklubben, 23. Bestillingen er klar for henting etter en time. Vi holder åpent hver dag.


Kontakt oss for nærmere info om hva vi til enhver tid har av de enkelte modeller.

Vi selger vinserviser, pressglass, karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt gamle stettefat og osteklokker, blomstervaser og lysestaker. Brødsmulesti Store norske leksikon Teknologi og industri Industri Mineralsk produksjon Glassproduksjon Glass er materialer som dannes ved at væsker avkjøles uten å krystallisere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg