onsdag 4. mars 2015

Jotun grønnfarger

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Grønt er en farge vi assosierer med naturen, og en farge som oppleves som både beroligende, frisk og avslappende for oss mennesker. Jotun opp gjennom årene utviklet en lang rekke gode grønnfarger.


I det nye LADY-fargekartet finner du fire helt nye grønnfarger. Alle fire representerer nyanser innen den samme fargefamilien. Hvis du kombinerer disse fargene får du en delikat, monokrom fargeopplevelse.


En dempet grønn tone. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Fargekart - Rhythm of Life. Sola har snudd og vi får gradvis lyset tilbake. Det går mot lysere tider!


Og for mange av oss kommer dette samtidig med et ønske om forandring i hjemmet. En av de aller beste blågrønne nyansene fra Jotun ! Den har blitt utrolig populær, og slett ikke uten grunn. Dette er en dempet og behagelig grønnaktig tone.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Jotun har delt opp høstens fargekart i tre temaer som gjenspeiler tidens tendenser.


I temaet Lush garden finner vi en spennende blågrønn-farge som egner seg godt til moderne hjem. For å finne en farge som fungerer godt i rommet kan det lønne seg å tenke gjennom følgende faktorer: 1. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten.


Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av. Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger. Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg