torsdag 5. mars 2015

Solid tørkestativ

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Prisgaranti på alle varer - vi er alltid billigst.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat.

Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. Kjøpte denne pga av kvalitet og sikkerhet.


Laget av god materiale og solide bein. Holder tøy på plass og er ikke bøyelig tråder som billige tørke stativer på markedet. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger.


Våre Takmonterte tørkestativ er laget i galvanisert stål, som er hvitlakkert. Disse er laget av materialer med høy kvalitet for å gi deg som kunde solid holdbarhet på produktet.

De er produsert for det Norske markedet, og tåler opptil 10kg per stang. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Høstnyheter i heltre eik.


Vi har fått inn et utvalg nydelige eikeprodukter fra Andersen Furniture i Danmark. Trenger litt hjelp til å finne et mere solid tørkestativ enn Biltema sitt til 300kr. Mitt Biltema tørkestativ av type paraply med tynne og dårlige plast ledd sprakk i sammenføyningene etter kort tid (se bilder). Det nye må være mye sterkere enn dette da man blir lei av å kjøpe dårlige ting. Midthaugs tørkestativer er produsert i solid utførelse for norske værforhold.


Våre modeller er produsert i varmforzinket stål som er pulverlakkert i hvit utførelse. Med smarte løsninger for skittentøy, tørking av klær og det som allerede er ferdig og skal brettes, gjør du det enklere for hele familien. Sørg for at vaskerommet, grovkjøkkenet eller badet har praktiske skittentøykurver, en arbeidsflate og et tørkestativ hvor du på en enkel måte kan håndtere vasken. Har hatt noen tørkestativ opp gjenom årene som stort sett alle har hatt elendig kvalitet.


Det siste jeg kjøpte tålte ikke vekten av å være fullt lastet. Enklere og hyggeligere hverdag eller fest i hjemmet med ting og apparater for kjøkkenet, stuen, kontoret eller vaskerommet – men også kroppen. To utbrettbare vinger gir plass til tørking av mer tøy.


Enkel å legge sammen for å spare plass. Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre.

Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute. Tørkekapasitet: meter. Den mest vanlige modellen er paraply-tørkestativet som du setter fast i plenen. Solid , lakkert og sammenleggbart stålstativ som tar liten plass ved oppbevaring.


Du kan også være interessert i. Med sine parallelle støtteben står den ekstremt solid og stabilt inne og ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg