torsdag 5. mars 2015

Digitalt veggur

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Flere materialer som stål, glass og tre.


Digitalt veggur

Finn laveste nettpris her. Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager! Ditt fornavn Ditt etternavn Din e. Uranlegg og veggur har alltid vært et viktig område for Nortid-Gruppen. Vår lange erfaring gjør at vi har stor kompetanse på valg og sammensetting av riktige produkter innen uranlegg og veggur til kundenes beste. Lommeur - for jernbanebruk.


Leave a comment or send an inquiry. Et veggur er kjent for å vare i flere generasjoner om du behandler det varsomt. Viserne stilles med hjulene på baksiden av klokkemekanismen.


Hvis du tar direkte på viserne når du stiller klokken så kan du ødelegge urverket. Alle våre klokker bruker batteri. Vi anbefaler å bruke alkaliske batterier i klokka.


Viser ti dato, dag og temperatur. Digitalt radiokontrollert veggur med støttebein. En radiokontrollert klokke stilles automatisk inn på nøyaktig tid gjennom å motta signaler fra atomklokken i Braunschweig, Tyskland. Klokken som alltid går rett! Spare i ny ønskeliste.


Hvitmalt med blomstermotiv i rød og grønn. Hvitt radiostyrt digitalt veggur fra tyske Braun. Add to folder Created. Denne veggklokken har en design som passer godt i dagens hjem. Vegguret har følgende funksjoner: - Radiostyrt klokke (kan slåes av) - Innfelbar fot så klokken kan stå på bordet om man ønsker det.


Derfor er det praktisk med en kjøkkenklokke som gir oversikt over tiden og som er enkel å få øye på. Veggklokker i flott moderne design. Et annet praktisk redskap er en vekkerklokke på nattbordet. Du bør derfor velge en digital klokke hvis du trenger litt ekstra i hverdagen, eller i hvert fall gjerne vil ha mulighet for å bruke funksjonene.


Digitalt veggur

En annen spennende funksjon på digitale klokker er at mange fargerike moteklokker og retroklokker også lages med digitalt display for å hylle fortidens mesterverk av klokker. Radiokontrollert klokke som også viser utetemperatur via trådløs utendørs sender (433MHz), rekkevidde på opp til 100m (fri sikt). Vekkeklokke alarm med snooze. Tror ikke disse har styring.


Mulig det finnes, men vet ikke. De jeg linker til skal inn i veggboks, din bryter er påvegg. Ser for meg at det løses med en Påveggkappe. Style Digitalur finnes i en rekke varianter og farger.


Digitalt veggur

Urene har god lesbarhet. I vår nettbutikk selger vi værsentre, værstasjoner, vindmålere, barometer, termometer og andre værrelaterte produkter. Verksted med import, Norske varer og egen produksjon!


Søk etter veggur digitalt på Kelkoo. Sammenlign tilbud på veggur digitalt fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Svarte, lettleste tall, selv på m avstand.


Beskyttende pleksiglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg