onsdag 25. mars 2015

Røde party kopper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Velg ensfargete kopper som passer til temaet ditt. Tegn gjerne på noen morsomme ansikter eller lignende – for eksempel røde kopper med edderkopper til Spiderman-bursdag eller ansiktsuttrykk til Emoji-bursdag. Har du sett mye på film og da gjerne komedier av typen American Pie eller lignende, så vil Party kopper av denne typen være gjennkjennelige.


Med disse store partykoppene som rommer ca en øl, kan du helle nedpå som selveste Stiffmeister! Pakken inneholder stk party kopper. Noen som vet hvor de eventuelt selger røde plastkopper med hvit inni, i ca øl-størrelse?

Typiske kopper som de bruker i alle teen-filmer! Rekker ikke å kjøpe via. Nille er størst på fest og feiring - hos oss finner du alt du trenger til barnebursdagen, 40-årslaget, nyttårfeiringen, og hagefesten: Engangsservise i lekkert. Match det røde fargetemaet på festen og dekk på med praktiske røde plastkopper. Plastkopper Røde rommer 3ml drikke og selges i 50-pakning.


Drikk morgenkaffen ut av våre stilige kopper , glass og krus. Vi har kopper i keramikk,. Få Lagervarsel Utsolgt. Collegekopper Røde er en rød plastkopp med hvit innside.


Kan brukes som glass på fest eller piknik, men også til leker som beer pong. En kopp rommer cl. Røde og blå kopper som du har sett i amerikanske filmer. Og er nå kommet til Norge! Man kan bruke koppene i beerpong, bursdagsfester, andre arrangementer eller kanskje i båten til sommeren!


Røde pappkrus kan brukes i mange festlige sammenhenger som blant annet rødt tema- party. Passer også fint til bursdagstema som Angry Birds, Spiderman eller andre temaer med røde farger.

Perfekt til Collage-fest, beerpong og lignende. Hvem setter vel ikke pris på en fin kopp eller krus fylt med god og varm drikke? Koppen rommer ca 2ml. Kanskje du nettopp har flyttet ut hjemmefra?


I dag kan du dekke de lekreste bord med engangsfat, plastglass i mange farger, glitrende plastbestikk, servietter og kopper i mønster som passer til anledningen. Vi fyller stadig på og utvider utvalget både til hverdag og fest, så ta gjerne turen innom i blant eller meld deg på nyhetsbrevet vårt for å holde deg opppdatert. Pappkopper Røde 266ml 20stk 6- Kjøp. Island Party engangskopper, 8stk. Røde plastkopper eller plastbeger til engangsbruk.


Alt til fest og party. Kostumer, udklædning og dekoration og pynt. En av kanskje verdens mest kjente kopper ! Disse har du nok sett på både film og TV - spesielt i amerikanske produksjoner som inkluderer hemningsløse ungdommer på alkoholtette helger og ferier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg