onsdag 28. mai 2014

Tyrilin interiørbeis skumring

Lave priser og rask levering! Nordens største bokutvalg. Kjøp boken hos Adlibris! Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig?


Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg,. Denne blandingen er gjort for å få mindre fargepigmenter i taket slik at tak og vegger går mer i ett).


Vindu: Butinox Treverk 40. Til ubehandlet treverk av furu og gran. De transparente fargene er med på å skape et flott fargespill, og et unikt og eksklusivt preg.


Alle fargene er inspirert av det du ser utenfor – fjellets vakre farger og lød. Vakker lød på ett strøk! Vår produktserie dekker alt fra utendørs behandling av vegg og terrasse til innendørs interiørbeis og voks. Beisen gir en helt spesiell lød og glans som gir bygningen et eksklusivt særpreg. Postboks Brakerøya, 30Drammen.


Vi testet ut skumring , varde, stemning og kongle, og endte opp med den sistnevnte. Jotun Lady interiørbeis sier dette på Deres nettside: år inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, vil interiøret fremstå med en unik og naturlig. Fargen skumring fra Jotun trebitt er ikke så ille. Den mørke fargen som er brukt innvendig her er interiørbeis fra Jotun i fargen Sjøsand. Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin.


Vi er veldig fornøyd med disse fargene på tømmerveggene på hytta. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur med en vakker. Selv om hytten er ny, trenger den ikke være uten hyttepreg. Stilig gråtone som setter et tøft preg. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.


Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Effektivt lysfilter motvirker gulning av treveket.


Tyrilin interiørbeis skumring

Denne behandlingen kan leveres tilnærmet lik alle interiørbeisfarger fra Tyrilin. Drivved) Ellers har Tyrilin. Forutsetter erfaring med interiørbeis slik at resultatet blir.


Lun og fin hyttestemning! Den matte gir overflaten fremhever den vakre strukturen i treet. Luktsvak og enkel i bruk. Interiørbeis er den malingen som beholder det naturlige livet i panelet.


Tyrilin interiørbeis skumring

Disse er temmelig nært hverandre, men vi likte litt bedre løden i Skumring. Din stil, din hytte, akkurat slik du vil ha det! Skap stemning og lød med stearinlys og en behandlet hyttevegg.


Skistativ til bod – Skistativ – Stiltre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg