torsdag 8. mai 2014

Ramme 50 x 75

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Her har vi samlet fotorammer som passer til bilder i størrelsen 50xcm.


Hos oss finner du rammer som kan brukes både vertikalt og horisontalt.

En stor pen ramme er den perfekte innredningsdetaljen i hjemmet ditt. I vårt utvalg finner du et utmerket utvalg slik at du kan finne akkurat det du leter etter. Bla ned og finn din fotoramme hos oss! Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Hæng nemt din billedramme op med beslagene på bagsiden - vandret og lodret.

Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Når du har bestemt deg for å ramme inn bildene dine i svarte rammer, har du også bestemt deg for et sikkert kort når det kommer til innredning.


Svarte interiørdetaljer fungerer overalt og kan matches med de aller fleste farger. I tillegg til å ramme inn et foto eller en plansje, finnes det en mengde kreative måter å bruke svarte rammer på. Kvaliteten blir faktisk ganske bra. Noe svake farger synes jeg, men helt ok til den prisen.


Problemet nå blir å finn en ramme. Skeidar fant jeg ikke noe på. En stor, flot ramme er den perfekte indretningsdetalje i dit hjem. I vores sortiment finder du et bredt udbu så du kan finde netop det, du søger.


Hvis du er ude efter en fotoramme til et større billede eller en ramme , hvor du kan kombinere dine billeder med en smart passepartout, har du taget det rigtige valg med BGA. Eventuelt gå til et rammeverksted å bestill etter mål. Det er også mulig å lage ramme selv dersom du kjøper rammelist, har sagbukk med graders sagspor og litt fingernemhet.


Forstørrelse med ramme Innram dine flotteste bilder.

Fargeglans på fotopapir av høy kvalitet. Laminert på tre med en matt UV-beskyttet film. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. De moderne rammene fra Moebe passer perfekt til bilder og motiver i A Aog A og de kommer i stilren svart aluminium og i eik.


Dimensionen på billedet Målene på dit billede eller plakat må maks være ,x 7cm. Motivet, der kan ses af billedet, udgør ,x ,cm. Maks indholdsdybde er mm.


Har du brug for et passepartout til dit billede. Hos Skinnerup Rammer kan du finde en ramme der tiltaler dig og opfylder dit behov. Vi fører rammer i alle slags farver, størrelser og materialer.


Alle vore rammer er med ægte glas. Vi er stolte over at levere kvalitetsrammer til den laveste pris. Da vi køber store partier in kan vi samtidig få den højest mulige kvalitet til den laveste.


Fra størrelse 10×til ×cm. En kraftig ramme i sort, hvitt og med trestruktur som gir det lille ekstra til bildet. Her finner du svarte trerammer til plakatene dine, som du enkelt kan bestille på nett.


Rammene er laget i tre, og de har en smal og klassisk profil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg