tirsdag 20. mai 2014

Sølv pynteting

Sølv pynteting

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Sølv pynteting

Her finner du flust av pynteting til hjemmet ditt. La favorittingene stå framme, og skap vakre stilleben. Handle trygt på jotex. Hva er et hjem uten fine, personlige pynteting og dekor?


Gjør hjemmet ditt unikt ved å pynte og stille ut dine pynteting på egnede steder, en fin pyntegjenstand forgyller et hvilket som helst kjedelig hjørne i rommet. Vi har fine pynteting som passer på soverommet, i stuen, på kjøkkenet og på badet. Men, jeg gjør nå en gang det.


Denne aktiviteten tok helt av før forrige jul, da jeg og Birgitte (en venninne) sprayet omtrent alt som kunne sprayes i sølv. Rammer, pyntegjenstander, lysestaker, speilrammer osv osv. Dette er en aktivitet som er kjempeenkel å utføre og som ikke krever noen annen innføring, annet enn dekk til, spray og la. Du vil ikke gå glipp av våre pynteting. Du er ikke langt fra å virkeliggjøre drømmehjemmet ditt!


Skandinavias største online tilbud! Søger du en lille ting til hjemmet eller flere, er du landet det rette sted. Vi har diverse fotorammer i alle mulige afskygninger og farver samt søde dørstoppere forklædt som buttede og nuttede ugler. Spisebordet i sort har en samling med pynteting i sort, hvitt og sølv.


Sølv pynteting

Ved siden av ligger en ny pynteting til telys som vi liker veldig godt. I midten en hvit orkide kjøpt hos den lokale blomsterbutikken på Årvoll. I en potte som matcher vår stil. Fint å handle i nærmiljøet og slå av en hyggelig prat samtidig. Pynteting til hjemmet er mange ting.


Vi har nok alle en eller andet form for pyntegenstande i boligen, om det er i den romantiske stil eller i den mere rene linie. Her finder du pyntegenstande til hjemmet i sølv look - træ m. Vi følger de nyeste trends og bestræber os på at have at varieret udvalg af billige og smarte pynteting til hjemmet. Hos Kid har vi alt du trenger av pynt og interiør til hjemmet. Finn stilen som passer deg.


Sølv pynteting

Bestill pynt fra vår nettbutikk i dag! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Med smarte og lækre pynteting til din bolig kan du skabe en spændende indretning og skabe stemning og liv i hjemmet. I denne kategori finder du derfor de fede, sjove og smukke ting til stuen, som gør dit hjem trendy. Semina Egg 6x5cm sølv. Nydelig dekoregg fra Lene Bjerre Mål: 5x6cm 11-7-Kjøp - Kanin liggende på egg. Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet.


Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg