mandag 19. mai 2014

Collageramme stor

Collageramme stor

Sjekk ut Collageramme Stor. Fotobøker og andre fotoprodukter med bildene dine. Du kan lage din helt unike fotobok med egne bilder, som forteller en personlig historie. Hos oss finner du et stort utvalg vakre collagerammer i flere ulike størrelser og stiler.


Vi har alt fra rammer som rommer to bilder til de som rammer over tjue bilder. Med andre ord skulle har vi noe for alle. Har du skikkelig mange bilder du vil samle i en collageramme ? Da skal du velge en av våre collagerammer til bilder – de passer nemlig perfekt for en flott samling bilder.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Hvit plastramme med glass.


Ta vare på viktige hendelser eller bilder i en fotoramme. Lag en collage av minner med flere i samme innramming. Ekstra stor Plakatramme med bred rammeprofil Stor og flott plakatramme med rette hjørner og hele mm buet rammeprofil. Den brede listen gjør at det er enkelt å åpne og lukke denne store plakatrammen.


Leveres med antirefleks plastfront for beskyttelse av plakat. Velge Swimsuit for kvinner med små og store bryst March 10. I sommer mange av oss dra på ferie for å nyte sjøen, få noen nye inntrykk.


Det har aldri før vært så lett å friske opp stilen og atmosfæren i et rom. Hos os finder du et stort udvalg af smarte collagerammer i flere forskellige størrelser og stilarter. I Elite Foto-butikkene finner du et stort utvalg rammer i ulike farger og størrelser. Vi har også et rammeverksted som lager rammer på mål. Den dybe ramme profil og bredde profil giver et elegant og luxiøst indtryk.


Selve profilen er lavet i MDF og malet i en flot sort, hvid eller sølv tone. Kanten af fotorammerne er dekoreret med forskellige klassiske motiver. I denne store fotoramme er der plads til i alt billeder. Du kan ramme både landskabs- og portrætfotografier. Stort sortiment av masonittrammer - egnet til mange typer collageprosjekter.


Collageramme stor

Oppdag vår verden av motiver. Ariba: rammerne er blandt vores mest solgte rammer. Design ditt personlige kunstverk med et motiv fra vårt store utvalg av profesjonelle bilder.


Du finner alt fra fantastiske strender til søte dyr og kunstneriske bybilder. Det er noe for enhver smak og helt sikkert også det du er på utkikk etter. Det kan være godt at tænke på det inden man beslutter hvor rammen skal hænge.


Måske kan det blive fint at hænge den i et lille rum på en mindre væg, men selvfølgelig kan det også være pænt på en større væg i et større rum. En collageramme giver blikfang. Det er helt afhængigt af, hvad du synes er flot. Du kan skabe en billedevæg med dine billeder og plakater hvor du kan mikse forskellige rammer eller holde dig i den mere sikre stil. Find en billederamme der passer til dine billeder og motiver.


Der findes mange forskellige størrelser, farver og materialer på rammerne. Se det store udvalg af rammer her på siden. Her på siden finder du hele vores store udvalg af rammer til billeder, herunder billedrammer til dine familiefotos og billedrammer til dine plakater eller andre kunsttryk. Find dine ønskede billedrammer, og bestil dem hjem online her på siden. Der er ikke noget så kedeligt som helt bare vægge.


Collageramme stor

Billedrammer – stort udvalg. Men du kan gøre dine hvide vægge en tjeneste og hænge nogle billedrammer op på dem, så de får helt nyt liv. Du kan putte alt, du kan komme i tanke om i dine billedrammer – det er kun fantasien, der sætter grænser her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg