tirsdag 13. mai 2014

Bilderamme 50x70

Bilderamme 50x70

Stort utvalg av Bilderamme 50xcm. Fraktfritt over 3kr. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Bilderamme 50x70

Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. De fleste har i dag mange billigere rammer, posters, puter, gardiner med mer som man gjerne bytter ofte. Før var det slik at man kjøpte en ramme i for eksempel størrelse 50xog beholdt den for alltid.


I dag bytter vi gjerne både rammer med målene 50x, og rammer i andre størrelser med jevne mellomrom. Plexiglass gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. Eik er et levende materiale. Derfor er hver ramme unik, og den gir nytt liv til kunsten din.


Fronten er av tykt akrylglass, som er et lett og uknuselig materiale. Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Handleliste Varehus Kundeservice Club Rusta. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. På jakt etter en fin ramme til et bilde?


Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Rammer til bildene dine. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg