tirsdag 6. mai 2014

Sänggavel

Hos JYSK hittar du gavlar i flera olika varianter, både mjuka, stoppade sänggavlar och sänggavlar i trä. De flesta sänggavlar monteras på själva sängen eller direkt på väggen bakom. På så vis skyddar sänggaveln dessutom väggen mot slitage. Hitta inspiration om hur du kan inreda ditt sovrum med en sänggavel.


Vi kan erbjuda flera olika stilar, till exempel sänggavel trä, sänggavel förvaring, svart sänggavel eller vägghängd sänggavel. Om du vill ha en liten mjukare stil på din sänggavel så kan du välja en av våra huvudgavlar i tyg.

Se även våra kontinetalsängar om du är ute efter en lite högre säng med sänggavel. Få hotellfølelsen hjemme med en polstret sengegavl. Hodegavler som matcher med senger og unike design.


En sänggavel gör väldigt mycket för sängens utseende. Genom valet av sänggavel påverkar du sängens stil. Med en sänggavel som passar din säng i både färg och form blir sängen en enhetlig möbel i ditt sovrum.


Sätt upp en kudde eller vila huvudet och ryggen mot gaveln för att hitta den perfekta mysställningen för dig. Vilken sänggavel som är den rätta för dig kan bara du avgöra. Vi ger dig gärna tips och råd men den huvudgavel du slutligen väljer är helt upp till dig.

För dig som läser mycket i sängen är en mjuk, tygbeklädd sänggavel troligtvis det lämpligaste valet. Sovrummet blir dessutom mer ombonat och mysigt med en stoppad sänggavel. En hård sänggavel är ofta gjord i trä medan en mjuk sänggavel är klädd med tyg och stoppad med ett mjukt material.


Vilket material du väljer beror delvis på vilken stil du gillar och delvis på vilka praktiska aspekter du är ute efter. Vi erbjuder alltid ett noga utvalt utbud av sängavlar i olika mått och material - oavsett om du är ute efter en grå, beige, vit eller svart sänggavel. Många av våra sänggavlar går att köpa både för enkel- och dubbelsäng. Här hittar du mängder med sänggavlar till ditt sovrum.


Förutom bekvämt stöd för ryggen får du ett mjukare intryck med en sänggavel. Handla tryggt på jotex. Det är viktigt att tänka på att sänggaveln ska passa din sängs bredd. Det är också mycket viktigt att tänka på vilken höjd din säng har. Jättefin elegant sänggavel till ett bra pris!


Men tycker att det borde va en rad till med knappar! Hade vart snyggare med hel grått! På ämnet kan det passa att nämna, att även en bra sänggavel kan vara billig! Det finns en mängd olika varianter på sänggavlar, men en klädd sänggavel ger lite extra lyxig känsla i sovrummet. Vill du inte bygga en egen sänggavel finns det fina sänggavlar på Ikea, Mio och Jysk bland annat.


Sengegavl i fløyel med stripestruktur. Stamme av kryssfiner og fyll av PU-skum.

Vedlikeholdsråd av fløyel: Fløyel er et mykt stoff som er enkelt å rengjøre og holde pent. Att inreda med en sänggavel ger rummet en mer ombonad och mjuk, välkomnande känsla. Lave priser og rask levering. Här finner du ett hundratal modeller redo för snabb leverans. Snabb leverans Öppet.


Att bo på liten yta ställer stora krav på smart förvaring. Det ville vi lösa genom att skapa BRIMNES – en serie funktionella sovrumsmöbler med förvaring i varje del. Och till ett lågt pris.


Vi gjorde en sängstomme med generösa lådor och en sänggavel med smart förvaringsyta samt hål för sladdar. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript.


Att ett gammalt rostigt plåttak kan bli en vacker sänggavel är kanske svårt att föreställa sig – men oj vad effektfullt det blev när Niklas hittade det gamla plåttaket i en lada i Hejde och tillverkade den här fina sänggaveln till sitt hus på Gotland. Sänggavel av rostigt plåttak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg