fredag 30. mai 2014

Jordan maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Jordan er ledende leverandør innen malerverktøy, pensler, maleruller og rengjøring.

Er du usikker på hvordan lykkes med ditt prosjekt? Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. For at malingen skal feste seg godt, må underlaget være rent, tørt og fast. Ellers kan resultatet bli at du maler et strøk maling over fukt og smuss, som igjen gjør at malingen raskt kommer til å sprekke og flasse.


Oftest skraper man bare bort det som er løst, bobler eller sprukket opp. Er malingsskiktet under bra, trenger du ikke grunne. Bladet kan skyves sidelengs for bedre adkomst i hjørner.


Et superpraktisk maleverktøy med høy kapasitet så du slipper å fylle på så ofte.

Jordan Malebrett er vår nyeste innovasjon til alle malejobber. Dette gir mindre søl og gris, og jobben går raskere og enklere. Praktisk håndtak gir god fleksibilitet og kan flyttes enkelt rundt. Kontroller vinduene hvert år.


Ser du sprekker i kitt og maling nederst i vinduskarmen, er det tegn på at det er på tide å male. Det er den mest sårbare delen av vinduet. Ser vinduet bra ut ellers, kan det holde med å kun male den nederste delen og ca. Huske grundig forarbei så blir det mye enklere å få flott.


Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Alle våre produkter er nøye testet og utprøvd. Interiørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov for å male. Utendørsmalinger må testes for alle værtyper. Den skal bidra til at du får det perfekte sluttresultatet, som du kan være stolt av lenge.


Vi fører er bredt sortiment av maling og alt du trenger til oppussingen av ditt prosjekt. Alt til rimelige priser. Husk at før- og etterarbeidet er viktig. En nøye maskeringsjobb med maskeringstape og god dekking letter etterarbeidet.


Sørg og for at flaten er jevn med riktig sparkel for egnet underlag.

Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Gratis frakt fra 6kr. Jordan -konsernet 4ansatte, herav 1i Norge. Hovedkontoret er i Oslo.


Kan også brukes ved fjerning av lister, gulvbelegg med mer. Jordan maling - og lakkfjerner brukes til å fjerne maling og lakk, men kan også brukes til å fjerne. JORDAN STARTPAKKE MALING UTENDØRS Denne utendørspakken fra Jordan er utstyrt med malerullbøtte, rullebøyle, utendørsrull, forlengbar pensel 75mm og stigekrok. Jordan er en kjent og kjær norsk merkevare som har tatt vare på tenner i generasjoner. Vi utvikler, produserer og selger produkter av høy kvalitet.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg