fredag 2. mai 2014

Jotun lavendel

Jetzt im LIDL-Shop von Tagen Rückgaberecht profitieren! Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Produkttype: Textures. En dempet lilla tone. Fargen er grålig og litt kjølig i uttrykket.


Lun og lekker lavendel. Farger skaper kontraster og en unik stemning. Et bakteppe av dempet lavendel får dybde og karakter i møte med vakre designmøbler.


La interiørets egenart fremheves med lavendel ! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.


Jotun lavendel

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. I Nordsjö sitt fargekart, har retningene Do it now, Urban Folk, og Secret garden lilla med. I sitt nyeste fargekart har i tillegg Jotun satt lilla på kartet. Fargene kan sees på store prøver i Flügger-butikkene.


Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Mens Nordsjö har valgt blått og Fargerike har sett seg ut rødt som årets heteste, har Jotun gått for en større palett bestående av jordnære bruntoner og støvete nyanser av beige, rosa og gul.


Jotun lavendel

Jotun viser bredde, men treffer nok heller ikke alle, da de fokuserer sterkt på dempede. En vakker og nøytral farge som er et supert alternativ til grått og beige. En nydelig fløyelsaktig lavendel nyanse. Jeg har morgendis i hele leiligheten min.


Jeg leste derimot på fargebloggen til Jotun at fargen bør kombineres med klassisk hvit (tror jeg det heter?) og ikke eggehvit, som jo er standard farge på listverk og dører. Den vil gjerne se blå ut hvis man ikke har riktig farge på lister og tak. Anonymous poster hash: cf08c. Beisen er Nordisk tre fra Jotun. Hjemmelaget lyslykt med lavendel duft.


En gammel utslagsvask skal få nytt liv. Bemerk: Ikke alle klatreroser har duft! Ellers er både klematis,. Her er hele farger som speiler tidens trender, og gir oss dype, sterke, farger som er levende, naturnære og harmoniske.


En rekke farger finnes også i Aformat – noe som gjør fargevalget ditt enda enklere! Nye farger fra Jotun. Jotun Fargesenter Inne har også opp- strøksprøver for LADY Supreme Finish i ulike glansgrader, slik at du kan vurdere ønsket finish for tre og panel.


Jotun lavendel

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handlar om tankesätt och livsstil. Den nya färgkartan presenterar tidsenliga färger som återspeglar trender och tendenser inom modern, urban livsstil.


Färgkartan innehåller tre teman – tre historier om personligheter och tankesätt, berättade med färger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg