onsdag 28. mai 2014

Kid sengesett

Enkel og billig handel på Cellbes. Sengesett - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Kid sengesett

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk.


Kid sengesett

Tinnsjø bomull sengesett er laget av 1 bomull. Bomull er et slitesterkt naturfiber av god kvalitet og lang holdbarhet. Bomull sengesett har en jevn og glatt overflate, og føles behagelig mot huden. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker.


Kundeavisen gjelder i perioden 08. Se mer inspirasjon på kid. Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett.


Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger. Drøm deg bort i lekre sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett , mens andre foretrekker tynne og glatte.


Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Du kan velge mellom mange sengesett for å finne det som passer som interiør til soverommet, eller kjøpe et sengeteppe som står i stil, uansett hvilket sengesett du har lagt på. Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål. Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy.


Kid sengesett

Dette er gode og vatterte tøykanter du enkelt knyter fast i sprinkelsengen, så barnet ditt ikke slår seg mot, eller blir sittende fast mellom, sprinklene. Foruten alle lakener, putetrekk og dynetrekk til barnesenger og krybber, selger vi selvsagt også komplette sengesett , både sengesett til baby og sengesett til barn. Myke og koselige sengesett i flanell. Flanellsengesett er veldig populære å bruke om vinteren, for de gir ganske mye varme.


Vakre sengesett i sateng. Her finner du satengsengesett til enkeltdyner, dobbeltdyner, ekstra lange sengesett og King Size satengsengesett. Derfor vil du garantert finne et sengesettet i sateng som passer din stil og ditt soverom. I tillegg har vi et stort utvalg av dyner, puter, håndklær og andre interiørvarer.


Gi soverommet nytt liv med sengesett i krepp. Hos JYSK finner du et stort utvalg sengesett i krepp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg