tirsdag 27. mai 2014

Firkantet vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter. Stilren hvit firkantet vase i dolomit. Tøff Firkantet Vase Med Sinklokk.


Bli den første som omtaler dette produktet. Moderne antikviteter,Grønn vase fra PLUS 60tallet fra BonBon.

Selges av dirutfra Tårnåsen. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Vaser Vakre vaser av glass og keramikk fremhever blomstene og gjør hjemmet ditt enda penere. Du finner alltid en vase som passer til dine. Annoncer med Firkantet Vase på DBA.


Beskrivelse Firkantet Mint keramikk vase med lokk. Silje vase firkantet Vasen med fire kanter, Silje fra Broste Copenhagen er en vase laget av lakkert stål. Vasen har et blomstermønster, og blir en fin detalj å ha stående på bordet. Anne Flohr 80DKK pr.


Findes i flere farver og størrelser. Denne vase er den store str. Available in several colours and sizes. This vase is the large size. Lekker krakelert glassvase.


X-formen på vasen gjør at stilkene får bra med plass i bunnen og det er lett å arrangere blomstene. For mer informasjon om valg av vase se vår vaseguide her.

Her finner du flust av krukker og vaser til hjemmet ditt. Noen dekorative planter eller en herlig bukett blir enda vakrere i en fin vase eller krukke. Den har de fineste takkede dutter, a la pindsvin.


Piggevase Pindsvinevase. Udover de faconer og farver findes de enkelte modeller også i forskellige typer. Der er flere forskellige høje glasvaser som kan fås i både cylinder og firkantet model og som glasvase til enkelt blomst eller til flere blomster. De store glasvaser er også meget flotte til at lave kreative dekorationer i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg