tirsdag 13. mai 2014

Grønne puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Vi har også et rikt utvalg av pynteputetrekk. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt.


Grønne puter

Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Handle trygt på jotex. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett.


Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Puter i alle farger og mønstre.


Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme. Mange av putene kommer som tre for to tilbud. Nye puter til hagemøblene er en enkel og rimelig løsning hvis du trenger litt oppfrisking i hagen. De mange fargene og mønstrene gjør det mulig å skape akkurat den stilen du ønsker. Uansett om uttrykket skal være klassisk med svarte, stilfulle hageputer eller moderne og energisk med fargede hageputer, finner du det hos JYSK.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Velg en pute som gir god støtte til hode og nakke. Det er viktig at puten ikke er for høy slik at du strekker nakken, ei heller for lav slik at nakken bøyes. Bruk faktum, spisestue med kjøkken er betydelig del av hus.


Grønne puter

Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design.


Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Pynteputer er moderne og “in” - De setter prikken over i-en i interiøret! Se utvalget av lekre pynteputer av topp kvalitet og utseende. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Grønne puter

De er også fine å pynte opp me uansett om du har dem i sofaen, lenestolen eller senga. Gardiner er som accessoirer, de kan gjøre utrolig mye for helhetsfølelsen. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Blå treseter sofa med grønne puter.


Produkt: Loungesofa, 3-seter Farge: Blå med grønne puter Mål: B 19 D 7 H 7 SH cm. Grønne og frodige inneplanter skaper er friskt og levende hjem. Inneplanter er ikke vanskelig å få til og det finnes mange lettstelte varianter som klarer seg uten mye stell.


Grønne puter

En ekstra funksjon de grønne plantene har, er at de gir rommet de står i et roligere og friskere preg. Velg grønne tekstiler på puter og pledd eller stilige bilder med grønne motiv. Våre stolputer er UV-resistente og tåler derfor sommersolen godt.


Så uansett om du leter etter rimelige hageputer, en pled enkle sitteputer eller eksklusive løsninger, så har du kommet helt riktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg