fredag 16. mai 2014

Rustfritt stål kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det.


Vi kan gi deg store og små, alt du kan ønske av interiør i rustfritt stål. Dessuten er det både slitesterkt, hygienisk og lett å rengjøre.

Velg monteringsmåte for å begrense utvalget. Purus’ kjøkkenprodukter er produsert for hånd i Sverige av svensk stål i svært høy kvalitet. Hvert eneste produkt blir nøye kontrollert når det forlater produksjonen.


Vi har et bredt utvalg av kjøkkenbenker og oppvaskkummer, der du kan velge nøyaktig det utseendet og den funksjonen du ønsker på kjøkkenet. Vi har stor erfaring med industrikjøkken, sykehusinventar og aptering på skip. Har du et industrielt prosjekt, som du ønsker at vi skal hjelpe til me kan du sende oss en mail og vi vil hjelpe deg igjennom hele prosessen, fra prosjektering til levering av interiør og benkeplater i rustfritt stål.


Rustfrie innredninger med kjøling.

WMF GRYTESETT RUSTFRITT STÅL DELER Grytesettet Provence Plus fra WMF er av høyeste kvalitet fra en av verdens ledende produsenter av stålprodukter til kjøkkenet. De stilrene grytene i blank stål er tykkbunnede og går på alle varmekilder, også induksjon. Leveres i flott gaveeske. Fettede barnefingre, matrester og merker etter vannsøl gir skjolder og flekker som ikke lar seg vaske bort bare med en fuktig fille – i hvert fall om flekkene har fått godgjøre seg en stund.


Hvitevarer er ikke lenger bare hvite. Det er lekkert og elegant når det er skinnende rent, men tar seg kanskje ikke like bra ut når det er fullt av fingermerker og matfett. På nettsiden til Assda, Australian Stainless Steel Development Association, har man også gode råd om rengjøring av rustfritt stål. Ofte har du det du trenger i skapet eller på boden hjemme. Martensittisk rustfritt stål er ganske hardt og brukes f. Stålet egner seg dårlig til sveising og brukes derfor ikke som konstruksjonsmateriale.


Ferrittisk rustfritt stål. Ferittisk rustfritt stål har et krominnhold på 12– , og et karboninnhold under. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Blandebatteri til kjøkken omtales ofte som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran og kjøkkenarmatur. Skap i rustfritt stål (stålskap) for kjøkken el. Kjele høy mellomhøy lav rustfri lokk sautepanne.

Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Alle våre avdelinger lagerfører et bredt spekter innen rustfritt , syrefast og aluminium. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen disse produktområdene og bistår gjerne våre kunder ved spørsmål om og valg av produkter. Produkter: Stang, rør og plater. Det vil si at alle produkter av rustfritt stål kan resirkuleres til nye produkter.


Benkeplater uten skjøter. Sømløs innsveising av kummer sikrer maksimal hygiene og gir inntrykk av å være støpt i ett stykke. Vi bruker egne og tredjeparts-cookies for å forbedre tjenestene våre. Ved å klikke Godta nedenfor, godtar du dette.


Klikk Avslå for å deaktivere. Sikkert grep Bakelitt håndtak holder seg svalt under bruk og sikrer et godt og sikkert grep. Flatt glasslokk med hellefunksjoner Unikt designet lokk med varmebestandig silikonkant. Også egnet som beskyttelse mot riper på rillefelt og benkeplate, og som gryteunderlag. Kan også vaskes i oppvaskmaskin.


Vi vurderer (les: sikler på) benkeplate i rustfritt stål , men blir takknemlig for innspill på følgende spørsmål: -benkeplaten skal danne en L-form (m på kortveggen, m på langveggen). Er det mulig å få benkeplaten i ett stykke, eller blir det rette stykker? NB Vi har kun testet vaskemidlene på oppvaskkum i rustfritt stål. Vi kan i liten grad uttale oss om hvordan disse fungerer på andre typer rustfrie flater, som eksempelvis hvitevarer i børstet stål. Vi har tidligere testet vaskemidler for rustfritt stål , blant annet Ajax Kjøkken.


Den riktige benkeplaten gir kjøkkenet sjel, og er en stor del av ditt kjøkkens visuelle uttrykk. Materialet, fargen, strukturen og tykkelsen på benkeplaten har stor betydning for designet, og mulighetene er utallige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg