torsdag 15. mai 2014

Nordisk interiør

Nordisk interiør

Tilbehør til hjemmet er som et kjærkomment smykke. Det fremhever og understreker personligheten til de som bor der. Vi har håndplukket kvalitetsprodukter fra de fremste innen nordisk design. Hver lille krok i ditt hjem kan få nytt liv. Nordisk rom er en uavhengig interiørbutikk med fokus på den moderne og rene nordiske stilen.


Nordisk interiør

Ludivine har i høyeste grad lyktes med å bevare den gamle bygningens franske stemning samtidig som hun har gitt den et nordisk preg. For at huset skal være lyst og åpent, er det delt inn i mange rom som har atkomst fra hagen. De gammeldagse materialene, som oser av historie, passer godt til den industrielle stilen. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe med gjestetoalettet. Bytte ut vasken, male, nytt håndkleoppheng, hylle og lignende.


Nå har jeg funnet den perfekte vasken. Hos oss finner du en nordisk og tidløs, men varm og personlig stil. Vi har stort utvalg på belysning, her finner du blant annet merker som Beli Herstal, Nordlux og ByRydens.


Nordisk interiør

Vi leverer interiørartikler til forhandlere over hele landet og med kort. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Rask og enkel handel på Ellos. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Våre siste instagram poster. Prisnivået ligger muligens et stykke høyere opp enn hos en del andre interiør – og møbelbutikker. Det skyldes nok høy produktkvalitet og fokus på kjente varemerker. Hviit har nemlig en del kjente varemerker i sitt sortiment, og her kan man blant annet nevne Tradition, Hay, Northern og Ferm Living. For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør nordisk i galleriet under.


Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien interiør til hjem. Stilla på Asiens börser. I vår butikk på Haver i Drøbak, finner du en lekker blanding av design, klassisk, nordisk og glam i en spennende mix og noe for en hver smak. Vi liker å blande ulike stiler, som gir levende, personlige og spennende interiør. Besøk vår nettbutikk idag!


Sögne Home er en leverandør av interiørartikler i tidsriktig skandinavisk design. D e tydelige etnisk- og naturinspirerte innslagene i kolleksjonene er balansert på en vidunderlig måte og tilpasset moderne hjem. Interiørets funksjonalitet, jordnært og designkvalitet på høyt nivå kombinert med naturvennlig og bærekraftig produksjon er grunnleggende kvaliteter. Med to gutter på fire og fem år er det også nødvendig at interiøret er funksjonelt.


Interiør på nett som gjør det enkelt for deg å inspireres. Det må kunne brukes, også av små barn. Kristine vil ikke ha interiør som bare er til pynt, eller som hun hele tiden må være redd for at skal bli ødelagt. Nordisk gastronomi finner gjenklang i skandinavisk design, for matfilosofien gjenspeiles i innredningen. Når grunnlaget er naturlige, økologiske, kortreiste produkter er det selvsagt at innredningen også er i naturmaterialer.


Vi søker tilbake til det opprinnelige med et rått, nesten uferdig interiør. Rustikt, enkelt og stramt, uten. Nordic by Hand er et nordisk design- og interiørfirma, som designer og producerer kreativt interiør i form af helårspynt til dit hjem i høj kvalitet og bæredygtige materialer.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg