tirsdag 27. mai 2014

Tips til interiør stue

Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Finn Interiør Stue Tips.

Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. I en tid hvor trender strømmer inn over oss kan det være godt med elementer som er varige og enkle å tilpasse.


Det finnes spisestuer, dagligstuer, tv- stuer , lekestuer, hagestuer, kjellerstuer og loftstuer. I dag bruker vi stuerommet til det meste. Den moderne stuen skal gi oss ro og energi, samtidig som den skal vise vår personlighet.

LES OGSÅ: Lag din personlige stue. Farger, materialer og belysning vil ha mye å si for hvordan stuen oppleves. Les interiørarkitekt Cecilie Claussens tips til hvordan du kan innrede din stue.


Er det veggplass igjen, er det nesten alltid plass til en liten hylle. Ledge:able fra Anne Linde er genial til deg som bor trangt. Den lille vegghyllen har plass til nokså mye oppbevaring, samtidig som den er enkel og fin i formen. Bruk den for eksempel som nattbord eller til oppbevaring av post og nøkler i entreen! Noen vil ha gjester på besøk, andre vil lese en bok, se på film eller lytte til musikk.


Uansett er stuen knyttet til noe lystbetont, og i vår hektiske hverdag og hendelsesrike verden trenger vi et sted der vi kan finne glede og slappe av. Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.


Trenger du hjelp til å pusse opp? Hun er særlig opptatt av harmoni og flyt, og at interiøret har innslag av private gjenstander med affeksjonsverdi for eieren. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.

Stort utvalg av fint interiør. Døgnåpen kunderservice. Rask, enkel, lett å bruke. Søk Interiør Stue Tips. Vi har samlet noen av våre absolutte favoritter på nett.


Stuer som de fleste av oss bare kan drømme om, her er det masse inspirasjon å hente. Mange av disse er stylet av profesjonelle interiørdesignere og interiørbyråer. Men du kan absolutt få til like fin stue selv ved å hente litt inspirasjon på nett. Tips : Ikke la stuen bli for.


Det ville ha skapt et større inntrykk av rot enn harmoni. Alle veggene i et rom burde derfor males i samme farge. Den rustikke, gråblå fargen til stuen var nokså mørk, men utrolig lekker og kan virkelig skape en wow-effekt. Halvor la merke til at taket var litt skeivt i stuen. Fra det og til utformingen av disse strategisk viktige lokalene stilles de høyeste krav.


Interiøret bør ikke bare være praktisk, multifunksjonell, praktisk ut fra utnyttelse, men også vakker, moderne, balansert. Selvfølgelig gir designerne med ankomsten av neste mote sesong oss en rekke ideer om å arrangere ditt eget hjem. Her på Lunelamper kan du oppdage hvordan man skaper en god belysning, finne inspirasjon om innredning og interiør og besvare elektro spørsmål med lettleste guider og tips. Lunelamper skriver om interiør , belysning, stil og design - til bolig og hytte.


Få gode tips om belysning, uteplassen, hverdagskosen og mye mer. Les mer og bli inspirert i dag! Nå skal det jo sies, at når det gjelder nettopp hvordan man innreder,så varierer smak og behag stort fra person til person. Men ved å følge noen grunnprinsipper, så skaper du fort en stue du trives litt bedre i, samt som varer litt lengre rent tidsmessig. Tina driver bloggen Bo Naturlig – den kan du besøke her.


Skal du fornye stuen ? Hos Kid har vi alt du trenger av interiør til stuen. Kjøp pynteputer, pled tepper og duker! Se utvalget og kjøp på Kid. Du vil finne tips og råd om oppussing og vedlikehold av stue , kjøkken, soverom, bad. Gode lenker til møbelforhandlere, interiørrådgivning, artikler om fargevalg, samt tips om gardiner, planter og interiørmagasiner for å nevne noe.


La livet ditt innrede stua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg