mandag 5. mai 2014

Fjellhytte interiør

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Spar tusenvis av kroner! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Finn fjellhytte interiør hvis du ser nå.

Men når en legger seg ned i måssåen er landskapet annerledes. Fargene i fjellet om høsten er helt magiske når en kommer tett på. Ikke rart at jeg som Solberg. Nettsiden er drevet på hobbybasis og oppdateres jevnlig. Innlegg kan inneholde kommersielle linker.


Bergene Holm - med fokus på tidløse materialvalg og stemningsskapende interiør. Vinner av årets Hyttepris! Lekker list- og kvistfri fjellhytte.

Stell pent med peisen 27. På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok. De går godt sammen med jordfarger, og passer utmerket på en fjellhytte , siden de harmonerer så fint med fargene fra naturen ute. La vinduet være en ramme rundt landskapet og fargene utenfor, og innred etter det.


For å skape spennende kontraster i interiøret , kan man kombinere malte og beisede flater. Send oss en henvendelse. Husk og skrive hvilket produkt henv. Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk.


Utviklet av Susoft AS. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag! Møbler og interiør til hus og hytte i en tidløs og klassisk stil.


Loftet Interiør er interiørbutikk med sjel og historie. Vi tror på profesjonell veiledning og personlig service. Vi hos glassoginterior. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig.


Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd.

Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter. Riis Interiør AS gir deg løsninger innen interiør som skaper liv og særpreg. Våre dyktige konsulenter kan tilby alt fra enkel veiledning til utarbeidelse av komplette innredninger til hjem, hytte og kontor.


Ofte påvirker vegg- og gulvfargene tonen på interiøret , og ønsker du en helhetlig stil kan du slipe, beise eller male treverket slik at det står i stil med resten av interiøret. Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet. LADY Pure Nature er en interiørbeis som fargesetter, forskjønner og bevarer det naturlig vakre treverket. En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære. Maris Interiør Velkommen til min nye blogg!


Jeg er år, har en snill og god samboer og to skjønne tuller på og år. Jeg har nylig studert interiør og design på Idefagskolen i Tønsberg, og ønsker å starte for meg selv. Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde.


Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta, på fjellet. Gulvet er malt i lysegrå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg