mandag 5. mai 2014

Jotun blå

Vi i Jotun har laget mange forskjellige blåfarger gjennom tidene slik at du kan finne den som passer til nettopp deg og ditt hjem. For blått er ikke blått , – det finnes et hav av vakre blåtoner tilgjengelig. Vi har alt fra støvede pasteller, klare blåtoner, energiske turkistoner, kvikke kulørte blåtoner og dype blågrønne nyanser. LADY Supreme Finish Tre og Panel.


Dette er en lysere variant av Gustaviansk Blå. Den er noe friskere i uttrykket ettersom den er lysere.

En dyp blå tone med grønne hint over seg, noe som gjør den til den perfekte aksentfargen til blågrønne toner. Oslo vil også fungere til en rekke gråtoner og beigefarger. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold.


Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. En lite bortglömd blå färg från Jotun. En dämpa rödaktig blå nyans – man kan alltså få en liten aning av lila i den här färgen. Den är varm och mysig att omge sig med men kan också upplevas som lite gråtonad.


Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun.

Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! De liker blått , men lurer kanskje på hvor lyst eller mørkt de skal gå. De er også opptatt av hvilke farger som harmonerer godt sammen når de skal fargesette tilstøtende rom, sier Larsen.


Foto: Jotun En rødaktig blå tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Hvilke farger passer til blått ? Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger, men noen egner seg selvsagt litt bedre enn andre. Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått , sier farge-eksperten.


Blått gjør seg også finfint på en kontrastvegg. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå.

Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Farger til både interiør og eksteriør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg