torsdag 8. mai 2014

Blafre matboks ugle

Blafre matboks ugle

Kjøp på nett eller i butikk! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - klar for å romme svett brunost eller hjerteformede agurkbiter. Kvaliteten er tipptopp, uten snuskete.


En praktisk matboks med et fint dyremotiv og et stort rom for mat og andre godsaker. Boksen er godkjent for matoppbevaring. Blafre Flaske Stål 3ml, Pink.


Passer perfekt for å oppbevare lunsjen eller matpakken i, oppbevare småting eller bare leke med. Matboksen er CE-merket og godkjent til oppbevaring av matvarer. Bruk ikke i mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin. Mål: 1x 1x cm.


Må ikke brukes i mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin. Rengjøres med en fuktig klut. Slutt på lager Barneklær på nett - Babyshop. Velkommen til Babyshop. Gratis frakt fra 6kr.


Finn laveste nettpris her. Bli medlem i dag - helt gratis. Perfekt størrelse til en liten frokost, litt snacks på turen eller bare noen legoklosser for underholdning. Kan brukes som en liten matboks , til knappesamlingen. En romslig matboks formet som en nydelig ugle.


Et lite og et stort rom gjør dette matboksen med rom og plass til variasjon. Fyll det lille rommet med det lille ekstra. Meld deg inn i Norli-klubben. Les tester og omtaler før du kjøper.


Den vekker begeistring både hos de små og store, og den finnes i tillegg i flere farger. Barnet vil elske å åpne matboksen med det søte motivet. Med denne søte ugle -matboksen vil barnet alltid ha en god venn å ta med seg!


Blafre matboks ugle

Skip to the end of the images gallery. Søk etter blafre design sengetøy junior ugler på Kelkoo. Sammenlign tilbud på blafre design sengetøy junior ugler fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Elsker oppvaskmasin, designet og produksert i Norge, resirkulerbar og BPA-fri plas. Både søt og praktisk! D enne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - klar for å romme svett brunost eller hjerteformede agurkbiter. Det er moro å spise maten sin når matboksen er formet som en sjarmerende ugle ! Designer og gründer Ingrid er oppvokst på gård på Vestlandet. Der sto farfars gamle traktor lenge og samlet fugleskit mens den mimret om gamle og brummende dager i bratte åkrer.


Blafre matboks ugle

Pris NOK 12inkl. BLAFRE matboks stål UGLE. Det finnes over 2uglearter i verden, men ingen er som denne, tør vi påstå. Vanlige ugler er rovdyr og jakter på natten.


De knasker blant annet andre små dyr til middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg