mandag 19. mai 2014

Kähler hammershøi

Kähler hammershøi

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise.


Kähler hammershøi

Kähler hammershøi tallerken dyp 26cm hv. Vanlig pris: kr 2400. Special Price kr 2165. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. HAMMERSHØI CHRISTMAS - et strejf af moderne julemagi. Med sine karakteristiske riller er glasset en naturlig tilføyelse til. Se vores store udvalg, og find dit favorit stel her. Finn hammershøi servise.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Les tester og omtaler før du kjøper. La vasen være midtpunktet på middagsbordet, og pynt den med friske blomster. Du kan også kombinere den med andre produkter fra serien. Serien kjent for sine nydelige vaser med dype rifler.


Serien er designet av Hans-Christian Bauer, som er inspirert av Svend Hammershøis karakteristiske verker. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Designet, med de lett gjenkjennelige furene, er inspirert av tidligere design fra Svend Hammershøi.


Hammershøi juleservise går godt sammen med Hammershøi hvite servise. Heng kulen på treet, i vinduskarmen eller bruk den som dekor på bordet. Dette blir garantert en favoritt! Håndvask anbefales for å bevare motivet lenger.


Her er fokuset på jul, og du vil sikkert finne mange vakre tillegg til ditt hjem. Designet ble opprettet i samarbeid med kunstneren Rikke Jacobsen, som virkelig lyktes i detaljene. Når den søte juletiden nærmer seg, gjør de søte julekakene det heldigvis også. Julekaker og julebak er for mange noe av det hyggeligste med julen, og julekaker er foruten å være en fornøyelse at spise og bake også den perfekte vert- eller vertinnegaven til julens mange frokoster og arrangementer.


De dekorative riller er inspireret af den verdenskendte kunstner Svend Hammershøis værker. Tallerkenen er dekoreret med en af julens klassikere – nøddeknækkeren – og den flotte grønne lærkegren med kogler. Julemotiverne som går igen på hele julestellet er malet af Rikke Jacobsen.


Ordinarie pris 24kr. Kulen har en diameter på 6cm, og den henger i et fint grønt silkebånd. Den er i hvit porselen og har fine motiver.


Kähler hammershøi

Her fikk de friheten til å la fantasien flyte fritt og eksperimentere med keramikk- og glasurteknikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg