tirsdag 20. mai 2014

Hengende telysholder

Nordens største utvalg! Hengende telysholder Varenr. Pris kr 5Kvantumsrabatt. Søt telysholder med sirkel og hjerte. Bazar hengende telysholder (cm) 19-9-Kjøp.

Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. For en romantisk atmosfære på soverommet, er en vakker telysholder i glass perfekt til nattbordet. Kjøkkenet blir mer innbydende og varmt med en telysholder hengende i vinduet. Våre stilfulle lykter i kombinasjon med telys og kubbelys, både store og små, hengende eller frittstående, skaper en nydelig stemning uansett rom de befinner seg i. Glasslykt til telys med henger i metall.


Dette skaper en avslappende og behagelig atmosfære.

Telyslykter til vegg og bord. Med bling, paljetter, i glass eller sølv. Mange varianter, her kan du finne din stil! Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Rustikk lykt med hengende telysholder og lysholder i glass.


Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Viser 1-av 2produkter 1. Vi i Sonte prøver å ha et så bredt utvalg som mulig. Det skal være både rimelige og litt dyrere lykter og lanterner for kubbelys og telys i denne kategorien. Stemning er ordet som beskriver denne lekre dekorasjonen!


Disse fine glasskrukkene kan du velge å ha på bordet, på bakken eller henge opp i vinduet, i trærne. Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura. En lyslykt i strukturmønstret glass med håndtak i metall øverst. Total høyde inklusiv håndtak cm. Skap stemning i hyttestuen med levende lys.


Kongle telysholder kommer med en praktisk hank som gjør den like fin hengende i vinduet som på bordet.

Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Menuetts stilrene telysholder har en ujevn, gullfarget innside som skaper et utrolig mykt og fint skimmer når du tenner et telys i den.


Kan både henge og stå! Designen gjør dessuten at telysholderen kan brukes både stående og hengende. Vil du henge den opp, bruker du den medfølgende kroken (skruer selges separat).


Ringens diameter cm. Lengde på kjeden cm. Skap en behagelig atmosfære med disse elegante telys-holderne. Stilrene og stilige, så er disse nydelige pyntegjenstander å ha i hjemmet. Jeg så en flott hengende telysholder , i siste KK, som jeg tenker å erstatte to glasskuler jeg har i stuevinduene mine.


Før jul hang jeg opp to kuler, med lys inni, i hvert vindu i stuen. Se våre lekre lyslykter og telysholdere. Vi har et stort utvalg som vil pynte opp enhver fest eller ethvert hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg