torsdag 15. mai 2014

Fargevelger

Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger , og det får du ikke på mobil. Sitter du allerede med en tablet, prøv å snu den vannrett. Prøv vår interaktive fargevelger.


Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.

Vår fargevelger gir deg en idé om hvordan ulike farger vil se ut på forskjellige hustyper. Husk at fargene på skjermen vil avvike fra virkeligheten Start. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på unibind. Marnar Bruk Royal har fem fargevarianter. Velg din favoritt, og se hvor fint huset blir.


Grå, brun, okergul og rød er UV-beskyttet, og fargen holder lenge. Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY-maling til en verdi av 5kr. Se hvordan en farge kan forandre et rom totalt.

Bruk Jotuns fargevelger , utforsk ulike farger og få forslag til gode kombinasjonsfarger. Husk at det alltid er viktig å se en fysisk prøve av fargen før du kjøper malingen. Velg rom og lek med våre nye farger!


Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Forhåndsvis dører med din egen NCS-farge. Vi har nå laget en ny fargevelger , hvor du kan se hvordan dørene ser ut basert på populære farger eller din egen NCS-kode.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Kan man bli forelsket i en farge? Det som er sikkert er at det tar tid å finne den rette - og å velge rett veggfarge kan være like.


Finn den riktige for deg. Med en ny app kan du teste ut et hundretalls farger på veggene dine uten å bruke en dråpe maling. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. NCS står for Natural Colour System og er europas ledende og mest brukte fargesystem.


Garantert lave priser og rask levering - Sjekk ut vårt store fargeutvalg! Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.

Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Her trenger vi Jotun. Last ned dette gratis bildet av Farge Fargevelger Fargehjulet fra Pixabay sitt enorme bibliotek av public domain bilder og videoer.


Personlige preferanser Dette er kanskje det viktigste punktet å tenke gjennom før man velger farger. Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og. Bruk vår fargevelger til å sette ditt utrykk på massasjebadet.


Velg mellom ti ulike farger på innmat og fire ulike kabinett. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Alt om farge og interiør.


Maling er noe de fleste har et forhold til, og maling er med på å sette preg på huset og hytta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg