onsdag 7. mai 2014

Sjablonger til møbler

Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Stort utvalg og lave priser. En sterk, permanent og vannfast sjablong godt egnet til tyverimerking. De er fleksible og kan vaskes. Møbler, dekor, trendy småbord og speil.


Ideelt til å dekorere vegger, puter, møbler , kjøkken, bord og stoler.

Våre sjablonger er laget av spesialplast, som gjør at de kan brukes mange ganger. Har du et møbel eller en pyntegjenstand som skriker etter fornyelse? Hvorfor ikke forsøke å pimpe det med hjelp av noe du sikkert var borti i barndommen, nemlig sjablonger ? Vi har vært borti både decoupage og kontaktplast med stort hell, men ikke sjablongmaling. Flotte effekter ved bruk av akrylpasta,. Hoppekids, Bopita og mange fler.


Sjablong til bruk for dekor på bilder, møbler mm. Med sjablonger får du personlig fornyelse, enten du velger hele veggen eller bare en skapdør. Det er viktig at underlaget er glatt.

Hvis de ikke har lim fra før, så bruk avtakbart spraylim. For å påføre maling bruker du en stoplepensel eller svamp. Bestill Online i dag og få rask levering. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk!


Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Sitter egentlig og leter etter mønster som jeg kan male på noen møbler som trenger å friskes opp, og fant siden din. Stilig, lekne eller klassisk. Og husk at sjablonger ikke bare passer til veggen.


Selv detaljer som lampeskjerm, nattbord og skrivebord kan males med sjablonger. Arkitekt møbleringssjablong 1:med møbelsymboler for oppholdsrom, soverom, kjøkken og sanitærutstyr. Inspirasjon for møbler , dører, lister og andre detaljer Mal om istedet for å kjøpe nytt! Med litt maling forvandles gamle møbler raskt til nye favoritter.


Her har vi samlet våre beste tips for både store og små oppussingsprosjekter. Dersom vi ikke klarer dette. Vi gjør kontorprodukter enkelt og raskt tilgjengelig for deg. Det beste å lage sjablonger av er litt stiv og tynn plast.


Når du skal male på sjablongen er det viktig å ikke bruke for mye maling. Bruk en butt pensel, klipp gjerne av tuppen av busten så den ikke er for lang.

Ta på litt maling og tørk av nesten alt på en papir. Så stamper du på sjablongen til du har lagt på nok maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg