tirsdag 27. mai 2014

Fresh baderomsvifte

Fresh baderomsvifte

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Stort utvalg innen ventilasjon og tilbehør! Bestill baderomsvifte enkelt i nettbutikken. Finn det du trenger av elektromateriell i nettbutikken.


Fresh baderomsvifte

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Fresh introduserer nå en unik, helautomatisk, intelligent fuktstyring. Det innebærer at viften tilpasser seg familiens vaner og lærer seg at den bare skal være i bruk når den gjør nytte for seg.


Den innebygde sniff-funksjonen gjør at viften hele tiden spør seg selv om den gjør nytte for seg. Svenskprodusert med den nyeste teknikken innen fuktstyring. Vi har siden 70-tallet levere høykvalitets løsninger og systemer for et bedre innemiljø for kunder verden over. Norges beste VVS telefonsupport. Se beste pris på Fresh Intellivent 2. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Våtromsvifte, Lydnivå 29dB,. En baderomsvifte på badet er praktisk for å få ut vanndamp og dugg, eller for å skape sirkulasjon i rommet den er montert, og bedrer med det luftkvaliteten. Vi fører i dag flere typer baderomsvifter fra Flexit og Pax og hvilken type avhenger av behov. Baderomsvifter er i dag veldig vanlig på bad.


Intellivent SKY baderomsvifte har høyere ytelse og samme lave støynivå som tidligere Intellivent-modeller. Det har også en ny, smart verdensunik funksjon, en luktsensor som starter når sterk lukt oppstår i rommet hvor viften er montert. Sammenlign priser på Fresh Ventilation Intellivent 2. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Jeg ser etter en baderomsvifte som skal stå på veggen. Den skal være fuktstyrt, men behøver ikke å være bevegelsestyrt.


Er det fremdeles PAX viftene som er de beste? Jeg synes de ser ut som styringspanelet til et romskip. Den siste versjonen, Calima, ser riktignok bedre ut, et renere design.


Intellivents unike baderomsvifter, denne har en høyere kapasitet og lavere støynivå. Den har også fått en ny smart funksjon, der du enkelt kan ta bort viftehjulet for rengjøring. Avtrekksviften er fullstappet av moderne teknikk, er svært driftssikker og har et utrolig lekkert design. Effektiv baderomsvifte med god kapasitet. Kulelager for lengre levetid.


Kan installeres i tak eller på vegg. Med en baderomsvifte fra f. Pax eller Flexit holder du fuktnivået i badet på et passe nivå. Ved å installere en baderomsvifte som transporterer overskuddsfuktigheten fra luften, reduseres risikoen for fukt- og råteskader og det følger et bedre inneklima med på kjøpet. PAX Lyddemper 100x6m 47-Kjøp.


Pax 2-polet bryter for passad-serien. Hvit baderomsvifte for montering på ba toalett og andre rom som behøver utlufting. En god baderomsvifte er viktig for at huset og de som bor i det skal ha det bra.


På et bad der det dusjes og henges opp klær, er det ekstra viktig å få vekk overflødig fuktighet fra luften så fort som mulig, dette er det en baderomsvifte skal hjelpe med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg