torsdag 26. desember 2019

Vebjørn sand antarktis servise

Sjekk ut Vebjørn Sand Servise. Se utvalget produsenter som Royal Copenhagen, Kähler, Rosendahl, Georg Jensen m. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. De fleste glassene har fortsatt. Et moderne og tidløst servise av fineste Limoges kvalitet, der alle deler er signert Vebjørn Sand. Satser på Sand -blåst servise.


I dag presenteres hans komplette servise , inspirert av isen, lyset. Søk etter vebjørn sand service på Kelkoo. Sammenlign tilbud på vebjørn sand service fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Nesten ikke brukt, og alt ser nytt ut. Kan selge alt for 13. I forhold til bilder er sausened terrin og to boller solgt. Prisen er også endret. Kr 32- stk dyp tallerken.


Kr 31- stk ovalfat stort. Isblått lys i uberørt natur. Glitrende iskrystaller og blåfrosne stemninger. En istapp i ferd med å smelte. Et mykt vindpust fra Sydpolen.


Stilrene former i funklende isblå krystall – munnblåst og håndlaget. Alle deler er signert Vebjørn Sand for varig verdi. Andre deler selges så langt lageret. Fant du det du letet etter? Forsøk å søk etter vebjørn.


Vebjørn Sand , Litografi. Alt jeg har har en ny verdi på 30. Har du spørsmål om produktet? Lynx nettbutikk levert av Digitroll AS. Det er laget på Magnor. Serien er gått ut av produksjon.


Glassene er svært lite brukt Og blir bare stående i skap. Som prosjektskaper er Vebjørn Sand ganske enestående i norsk sammenheng. Trollslottet, som ble oppført ved Frognerseteren i Oslo, var trolig det mest spektakulære.


Mye nytt i glasshyllene våre. Kaffe servise til pers. Vebjørn Sand var som barn elev ved Steinerskolen i Bærum og har i mediene stått fram som forsvarer av europeisk kulturtradisjon. Antarktis serviset til vebjørn sand. Sand maler i en klassisk-figurativ stil og bildene hans er preget av et romantisk forhold til klassisk tegnekunst og maleri.


Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg