torsdag 26. desember 2019

Stort saueskinn

Stort saueskinn

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn! Bli inspirert av naturen og innred hjemmet ditt med skinn. Det er populært å innrede hjemmet med vakre dyreskinn.


Dekorative skinn ser ikke bare bra ut, de skaper. Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen! Saueskinn til hytta og saueskinn til hjemmet. Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler.


Kuskinn er gjerne større skinnfeller. Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels.


Stort saueskinn

Vi skriver selvfølgelig grundige omtaler av hver enkelt kategori, slik at du kan veie fordelene opp mot ulempene før du tar en avgjørelse. I tillegg til å ha et stort sortiment av saueskinn har vi også andre typer skinn. Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin.


Hos Kid har vi et stort utvalg av saueskinn og lammeskinn til lave priser. Passer perfekt som interiør, pynt eller sitteunderlag. Et lammeskinn fra Australia med en krøllete og klippet pels, i en bronseskimrende brun fargenyanse.


Stort saueskinn

Lammeskinn er ikke bare vakre å se på, men også utrolig. Hos Europris finner du stort utvalg av pynteputer både ute og inne. Vi har blå og grå toner i tillegg til sterke farger som kan gjøre enhver glad. Klikk og se eller kom innom butikken.


Vi har et stort utvalg av saueskinn , både doble og enkle, i forskjellige farger og størrelser. Stort , flott og mykt saueskinn fra Australia. Kjempefint å bruke på en lang benk, eller på gulvet foran peisen f. Sydd sammen av mindre saueskinn. Finnes i mørk brun eller lysere brun (se nærbilder).


De fleste Nordmenn har en eller annen relasjon til livet på fjellet, der skinnfeller er en unnværlig ingrediens. Selv etter at vi fikk isolerte hus og hytter med innlagt varme, er saueskinn og andre skinnfeller nesten et must for mange - både inne og ute. Ekstra langt Islandsk saueskinn. Islandske saueskinn karakteriseres av den gode lukten og myk luftig ull. Dette islandske saueskinnet har en ned klippet pels på ca 5cm, som ikke er fargebehandlet.


Disse holder seg lengre finere under bruk, da pelsen tover mindre når den er kort enn lang. Prosessen og behandlingen våre saueskinn er gjennom er trygg for både barn og voksne. Håndlaget med naturlig saueskinn , en praktisk lue til utendørsaktiviteter om vinteren og andre årstider. Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder. Stort utvalg av saueskinn 8kr Velkommen til vår nettbutikk Den Lille Sau ble skapt av kjærlighet for naturlige produkter og stil av skandinavisk design.


Vi selger økologisk behandlet saueskinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg